úszás FINA Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka öt győzelemmel zárta szereplését szerdán az úszók rövid pályás világkupájának ötödik, dubaji állomásán. A Nemzetközi Úszószövetség azonban másik versenyzőt hozott ki a torna legeredményesebb játékosának, tévesen.

Chad le Clos 100. aranyérmét nyerte a versenysorozat fennállása óta, a FINA pedig kedvesen gratulált is neki, mégpedig azért, mert szerintük ezzel ő lett torna legeredményesebb sportolója. Nagyot tévedtek, ugyanis Hosszú Katinka már két éve több arannyal rendelkezett, mint Chad le Clos dél-afrikai úszó.

Az esetet Katinka is szóvá tette, mégpedig az Instagramon. Posztolta a FINA közleményét, amihez mindössze ennyit fűzött hozzá: #thefeelingwhentheyoverlookyou (az érzés, amikor átnéznek rajtad).

Katinka egyébként toronymagasan vezet összetettben, és alig van rá esély, hogy a versenysorozat következő állomásán, Dohában ezen bármelyik versenytársa változtatni tudjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.