Reggeli szájrapuszi a főnöknek: így köszönnek a női dolgozók a munkahelyükön

Forrás: Youtube -
Kína munkahely szájrapuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szokatlan csapatépítő ötlettel állt elő egy kézműves söröket előállító cég főnöke: minden női alkalmazottnak reggel szájrapuszival kell köszöntenie őt.

A cégvezető állítása szerint az öteletet egy amerikai vállalatnál látta, ahol a felsővezetők így erősítették a csapatösszetartást. Olyannyira megtetszett neki ez a módszer, hogy saját cége női dolgozóinál is bevezette. Minden reggel így kezdik a munkanapot,

a főnök pedig készségesen tartja csókra a száját minden alkalmazottjának.

Forrás: Youtube

Eleinte furcsállották a nők ezt a módszert, ketten nem is bírták megcsókolni a vezetőjüket, így fel is mondtak a vállalatnál. A többi hölgy azóta már megszokta ezt a nem mindennapi üdvözlést, és ha a főnök épp szabadnapos, akkor valamennyien ráírnak a chaten, mert annyira hiányzik nekik a férfi jelenléte.

A kínaiak Facebbok oldalán, a Weibón többeket felháborított ez a történet. Sokan azt firtatták, vajon mit szólnak ehhez az alkalmazottak férjei, barátai, mások pedig a fertőzésektől féltették a szóban forgó hölgyeket.

Michelle Obama miatt rúgták ki a tanársegédethttp://www.life.hu/news/20161007-a-tanarsegedkent-dolgozo-no-gorillanak-nevezte-michelle-obamat-azonnal-kirugtak.htmlHiába éli utolsó időszakát miniszterelnökként Barack Obama, a tisztelet továbbra is kijár neki és feleségének is. Nem tudta, vagy nem vette ezt figyelembe az a tanársegéd, aki közösségi oldalán gorillának nevezte az elnök feleségét: azonnal kirúgták a munkahelyéről. NewsAFPElhagyhatta az intenzív osztályt a robbantásban megsérült egyik rendőrhttp://www.life.hu/news/20160928-a-szombat-ejjeli-robabntasban-megserult-egyik-rendor-elhagyhatta-az-intenziv-osztalyt.htmlA szombat éjjeli Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőr közül az egyik kijöhetett az intenzív osztályól, mindkettőjük állapota stabil és kielégítő. News--Bosszúból formálta meg exei péniszét a fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20160926-egy-kepzomuvesz-bosszubol-exei-peniszet-formalta-meg-ebbol-pedig-kiallitas-is-lett.htmlFurcsa módját választotta egy fiatal képzőművész lány a bosszúnak- miután csúnyán elhagyták és becsapták, ő nem egy válaszüzenetben adta ki dühét, hanem anyagot ragadott és megformázta a vele rútul elbánó férfi hívesszőjét. Az egykori terápia mára már hobbivá vált. NewsOrigoJégvihar csap le ma hazánkra!http://www.life.hu/news/20160913-bar-meleg-lesz-orszagos-riasztas-adtak-ki-helyenkent-jegesore-kell-szamitani.htmlBár fázni ma sem fogunk, mégis durva jégesőre és viharokra lehet számítani a mai nap folyamán.News--Hosszú Katinka nem csak világcsúcsot, hanem világkarriert is úszotthttp://www.life.hu/news/20160819-hosszu-katinkat-az-egesz-vilag-unnepli.htmlHosszú Katinka olimpiai szereplésével az egész világ figyelmét magára vonta. Az úszónő az utóbbi években sikert sikerre halmozott, az idei olimpián pedig világcsúcsával és három aranyérmével meg is koronázta pályafutását. News--Négy darab ecstasy tablettát fogyasztott a Balaton Soundon meghalt lányhttp://www.life.hu/news/20160727-balaton-soundon-meghalt-lany-4-darab-ecstasy-tablettat-fogyasztott-sok-vizet-ivott-agyodemat-kapott.htmlA Balaton Soundon meghalt fiatal lány, Zsófi a hírek szerint újdonsült szerelmével és barátaival indult a fesztiválra, ahonnan többé nem tért haza... NewsFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.