Mátra hóesés Kékestető tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét havazik az ország legmagasabb pontján. A Kékestetőn készült felvételt az Időkép osztotta meg Facebook oldalán.

Szeptember végén végleg búcsút kellett mondanunk az indián nyárnak.

Az egész országba lassan beköszönt az igazi tél.

Az Időkép Facebook oldalán osztotta meg azt a képet, ahol a Kékestetőn már kövér pelyhekben esik a hó. Először október 6-án volt annyira hideg, hogy a hóesés a Mátra fáit fehérbe öltöztette. A héten már úgy lehűlt az idő, hogy a hegycsúcson 0,7 fokot mértek, és ismét havazott. Az előrejelzések szerint még pár napig marad a borús, esős idő, a hét vége felé azonban már a nap is kisüthet és a hőmérséklet is emelkedni fog. Szombaton és vasárnap akár 15 fokig is felkúszhat napközben a hőmérő higanyszála.

Újabb részlet derült ki a Teréz körúti robbantásrólhttp://www.life.hu/news/20161011-kiderult-miert-olyan-lassu-a-nyomozas-ujabb-reszlet-derult-ki-a-terez-koruti-robbantasrol.htmlÚgy tudni, csaknem 800 bejelentést kapott eddig a rendőrség, 53 fotót és videót töltöttek fel a Police.hu-ról is elérhető oldalra a robbantással kapcsolatban. Nem fejeződött be azoknak a felvételeknek az elemzése sem, amelyeket a térfigyelő kamerák szeptember 24-én készítettek a robbantó mozgásáról. NewsOrigoKatalin, Vilmos és Harry a London Eye-on jótékonykodtakhttp://www.life.hu/news/20161010-katalin-vilmos-es-harry-herceg-a-london-eye-on-jotekonykodott-ime-a-friss-fotok.htmlIzgalmas napot tudhat maga mögött Vilmos, Harry és Katalin hercegnő. News--Shane Tusup tornazsákba lapátolja a rengeteg aranyathttp://www.life.hu/news/20161010-hosszu-katinka-ferje-shane-tusup-tornazsakba-lapatolja-a-rengeteg-aranyat.htmlMint ismeretes, szombati négy elsőségét követően Hosszú Katinka vasárnap öt aranyérmet nyert az úszók rövidpályás Világkupájának hatodik, dohai állomásán. Majd pedig nem győzték kiposztolni a rengeteg érmet. News--Hosszú Katinka négy aranyat nyert szombatonhttp://www.life.hu/news/20161008-hosszu-katinka-negy-aranyat-nyert-szombaton-az-uszo-rovidpalyas-vilagkupa-hatodik-allomasan.htmlHosszú Katinka hét döntőben négy arany- és két ezüstérmet nyert az úszó rövid pályás világkupa hatodik, dubaji állomásának szombati nyitónapján. News--SOKKOLÓ! Így adták vissza a bérlők a tulajnak a lakásthttp://www.life.hu/news/20161008-igy-adtak-vissza-a-berlok-a-tulajnak-a-lakast.htmlEgy kétgyermekes anya hagyta így a bérelt lakást. Állítólag. Mi azért reménykedünk, hogy a történet sántít valahol. News--Dombvári Bence kajakos bűnösnek bizonyult doppingügyébenhttp://www.life.hu/news/20161011-dombvari-bence-nem-bizonyithato-hogy-tettek-valamit-az-italaba.htmlVéget ért a rendőrségi vizsgálat Dombvári Bence doppingügyében. Mivel nem bizonyítható az idegenkezűség, a hatóságok szerint a sportoló a vétkes. NewsMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.