A visszavonulást fontolgatta Rio után Szabó Gabi kajakos

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
párkapcsolat visszavonulás szerelem Szabó Gabriella kajak sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Gabriella kajakos attól félt, hogy a sport miatt tönkremegy a párkapcsolata. Mivel nem akarta elveszíteni szerelmét, komolyan elgondolkodott a visszavonuláson.

Nem sok választotta el Szabó Gabit a visszavonulástól. Párjával, Katona Norberttel már öt éve vannak együtt, idén februárban el is jegyezték egymást. Mivel nem könnyű úgy élni, hogy mindent a sportnak rendelnek alá, Gabi a riói olimpia után a visszavonulás fontolgatta. Végül pont a kedvese volt az, aki lebeszélte őt - írja a Blikk.

Az aranyérmes Szabó Gabriella és Kozák Danuta a női kajak párosok 500 méteres versenyének eredményhirdetése után Rioban Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Azt mondta, nem szeretné, ha abbahagynám. Erre úgy reagáltam: ha csak egy százalék kérdőjel is van benne, akkor befejezem. Mert régóta élünk így, mindent az én pályafutásomnak rendelünk alá, s nem szeretném a kapcsolatunkat kockára tenni. Nyilván nehéz úgy közös életet élni, tervezni, hogy az edzőtáborok miatt sokat vagyok távol. Több mint a fél életem Szolnokra koncentrálódik, van, hogy másfél hónapot eltöltök az Egyesült Államokban, de végül úgy döntöttünk, a folytatást választom" - mondta Gabi.

Gabi azt is elmondta, hogy nagyon örül, hogy Danutával újra visszataláltak egymáshoz, és igazából nagyon sajnálta volna, ha pont most szállt volna ki, amikor a legtöbbet tudja kihozni magából.

Gabi edzőt is váltott, Tóth László helyett novembertől Likér Péter készíti fel a kajakost:
"Szükségszerűnek éreztem, hogy váltsak. Kellett egy új ember az életembe, akinek kihívás vagyok, és aki nekem is kihívást jelent."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.