Barnaság mindenek felett: sokkoló dolgot tesz minden nap a mániákus lány

Forrás: Channel 4 -
bőr napozás tanorexia News barnulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wales déli részén élő Hannah már milliókat költött arra, hogy mesés, barna bőre legyen. Mániája a barnaság, és ezért mindent, de tényleg mindent megtesz. 

Hannah kétségkívül a legbarnábbra festett bőrű brit nő. Meg is érdemli a címet, hiszen közel 11 millió forintot költött már a barnaságra. A Dél-Walesben élő lány naponta 4 és fél órát tölt önbarnítással, mert mindenáron csokibarna bőrre vágyik: ehhez pedig szerencsére pénze és ideje is van.

Forrás: Channel 4

A 21 éves lány mániája már 10 éve tart, aminek következtében a bőre szörnyen elöregedett. A lány egy magazinműsorban elmesélte, hogy nagyon vágyik a szerelemre, de attól tart, mániája ebben hátráltatni fogja. Szeretne változni, de fogalma sincs, mit kellene tennie, annyira elkapta már a gépszíj.

A szakértők azt javasolták a fiatal lánynak, vegyen részt egy komoly testradírozáson, hogy lassan eltüntethessék róla a szinte már narancssárga bőrrétegeket.

A tanorexia egy létező probléma: korábban itt írtunk is a szoláriumfüggő nő sokkoló életéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.