Állítják: prostituáltakat futtatott a TV2 sztárja

Forrás: AFP/Valery Hache -
TV2 futtatás prostituált
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a TV2 egykori sztárja egy belvárosban, jómódban élő férfival közösen prostituáltakat futtatott. Nyomozás indult a páros ellen, akik az egyik legnagyobb hazai kerítők lehetnek.

A vád szerint csinos, fiatal és ismert lányokat is futtatott közel egy évtizede az a nő és férfi, akik ellen állampolgári feljelentés alapján indult nyomozás a közelmúltban. Egyszerre nyomoznak kettejük ügyében, de csak az a közös az esetükben, hogy a szakmájukon belül gyakran hivatkoztak jó rendőrségi kapcsolataikra, köztük rokoni szálakra is.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Valery Hache

A férfi, R.T. ellen már több alkalommal tettek feljelentést, néhány éve el is ítélték, de csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A nő a Bors állítása szerint

a TV2 egykori sztárja, és az akkori párjával fogott bele a prostituáltak közvetítésébe.

Azonban a férfi a lap információi szerint többször megcsalta őt, olyan ismert DJ-vel is, aki éveken át dolgozott prostiként nekik. Állítólag az általuk futtatott lányok között olyanok is szerepeltek, akik valóságshow-ban, szépségversenyen vagy modellként váltak ismertté. A fentebb említett férfi, R.T. és a nő, V. M. ellen a Központi Nyomozó Főügyészségnél tettek feljelentést, ahonnan a Nemzeti Nyomozó Irodához került az ügy. Majd az érintettségek miatt végül a BRFK Felderítési Főosztálya folytatja le. A lap megkeresésére meg is erősítették: nyomoznak az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.