A 15 legcukibb bagoly kép, amit valaha láttál: bájos felvételek!

állat galéria bagoly cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A baglyok amellett, hogy a bölcsesség szimbólumai, meglepően kedvesek is tudnak lenni. Ha egy cuki galériára vágysz, akkor jó helyen jársz. 

A bagolyalakúak főleg éjszaka aktív ragadozó madarak, puha és dús tollazatuknak köszönhetően hangtalanul repülnek, így meglepetésszerűen ütnek rajta zsákmányállataikon. Az elmúlt években egyre többen vállalkoztak arra, hogy otthon, háziállatként is tartanak egy-egy példányt ebből a különleges madárból. Következő összeállításunkban olyan baglyokat láthatsz, akik a ház melegében, vagy az udvar egyik ágán kezdtek el cukiskodni.

/1610/A_15_20161013145136
Vérfagyasztó: bohócnak öltözött pszichopata tartja rettegésben a városthttp://www.life.hu/news/20161013-bohocnak-oltozott-pszichopata-tartja-rettegesben-a-varost-texasban-hatalmas-kessel-maszkal-a-hazak.htmlHátborzongató videót osztott meg egy texasi háztulajdonos: a biztonsági kamerák felvételein látható, ahogy egy bohócnak öltözött őrült próbál betörni a lakásába, mindezt egy hatalmas késsel a kezében. NewsOrigoA mai napon lett Schumacher minden idők legsikeresebb pilótájahttp://www.life.hu/news/20161012-michael-schumacher-13-evvel-ezelott-a-mai-napon-szerezte-meg-hatodik-vilagbajnoki-cimet.htmlMichael Schumacher neve egybeforrt a Forma-1-gyel, ő az a pilóta, akinek a rekordjait nagyon nehéz lesz megdönteni. Az első német versenyző, aki világbajnoki címet nyert, 13 évvel ezelőtt a mai napon vált minden idők legsikeresebb pilótájává. News--Sokkoló! Belehalt a böjtbe egy 13 éves lányhttp://www.life.hu/news/20161011-belehalt-a-bojtbe-egy-13-eves-lany-a-rendorseg-is-nyomoz-halala-ugyeben.htmlA fiatal lány szülei szerint gyermekük vallási okokból nem evett 68 napig. Halála ügyében a rendőrség is nyomozást indított. NewsOrigoÍme, a világ 10 legőrültebb internetes átverésehttp://www.life.hu/news/20161011-ingyen-penz-es-fizetos-facebook-ime-a-10-legdurvabb-internetes-atveres.htmlAz internetnek köszönhetően minden kacsa és átverés szinte fénysebességgel terjed, és vannak olyan hoaxok, amik kiállták az idők próbáját. Újra meg újra feltűnnek, hogy a hiszékeny és arra fogékony embereket megtévesszék. Összeszedtük az elmúlt 10 év 10 legnagyobb átverését. News--Tragédia! Autóbalesetben vesztette életét a fiatal futballista http://www.life.hu/news/20161010-autobalesetben-vesztette-eletet-a-21-eves-noi-focista-az-eskuvojere-keszult.htmlA 21 éves játékos éppen hazafelé tartott, amikor a baleset történt. Az autója teljesen összetört, csakúgy, mint a másik gépjármű, amelyben mindkét utas szintén életét vesztette. NewsOrigoBorús, esős idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20161009-borus-esos-ido-varhato-a-jovo-heten-idojarasjelentes.htmlKevés napsütés után a következő napokban jellemzően borús, csapadékos idő várható, néhol kiadós esőzésekre is készülni kell. A hétvégére némileg javul és melegszik az idő, helyenként a leghidegebb órákban is 10 fok körül alakul a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.