Ez már biztos: Oksana Neveselaya a világ legdögösebb matektanárja

Forrás: Instagram/Oksana Neveselaya -
Oksana Neveselaya tanárnő diák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehérorosz Oksana Neveselaya a világ legdögösebb matektanárja – ehhez kétség sem férhet. Amióta a diákjai feltöltötték a róla készült videót a netre, seperc alatt hihetetlen népszerűségre tett szert a csini tanár néni. 

A diákjainak is jó ideje feltűnt már, milyen dögös tanár néni oktatja nekik a matekot. Fel is tették a netre az Oksanáról készült videót, amit ez idáig több, mint 125 000 érdeklődő látott. A hölgy fiatal, a teste nagyon dögös, nem csoda, ha mindenki kíváncsi lett az életére.

Oksana Neveselaya szerencsére a képmegosztó oldalon is igen aktív: szívesen mutatja meg nap mint nap álomtestét a több tízezres követőtáborának. Itt találtunk rá például erre a gyöngyszemre:

Forrás: Instagram/Oksana Neveselaya

Illetve erre a fotóra.

Forrás: Intstagram/Oksana Neveselaya

Srácok, nehéz lehet úgy koncentrálni, ha Oksana tanítja a másodfokú egyenletet...

Forrás: Instagram/Oksana Neveselaya
Na ne! Kiskutya helyett farkast fogadott örökbe a férfihttp://www.life.hu/news/20161013-kiskutya-helyett-farkast-fogadott-orokbe-a-ferfi.htmlNagyszerű, ám nem túl különleges dolog egy kiskutyát örökbe fogadni. Az arizoniai férfi is így gondolta, ám ahogy a "kiskutya" növekedett, egyre aggasztóbban kezdett viselkedni. News--Katalin, Vilmos és Harry a London Eye-on jótékonykodtakhttp://www.life.hu/news/20161010-katalin-vilmos-es-harry-herceg-a-london-eye-on-jotekonykodott-ime-a-friss-fotok.htmlIzgalmas napot tudhat maga mögött Vilmos, Harry és Katalin hercegnő. News--Barnaság mindenek felett: sokkoló dolgot tesz minden nap a mániákus lányhttp://www.life.hu/news/20161012-sokkolo-dolgot-tesz-a-tanorexias-lany-barnulni-akar.htmlA Wales déli részén élő Hannah már milliókat költött arra, hogy mesés, barna bőre legyen. Mániája a barnaság, és ezért mindent, de tényleg mindent megtesz. News--Holtan találták az amerikai testvérpárt a Seychelle-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20160929-holtak-talaltak-az-amerikai-testverpart-a-seychelle-szigeteken-nyaralni-mentek.htmlFurcsa körülmények között találtak rá a testvérpárra a csodás nyaralóhelyen. News--Túladagolta magát heroinnal egy házaspár: élőben közvetítette az internethttp://www.life.hu/news/20161006--tuladagolta-magat-heroinnal-egy-hazaspar-eloben-kozvetitette-az-internet.htmlSokkoló videó került fel a világhálóra: egy házaspár túladagolta magát, és ezt élőben közvetítette a Facebook. News--A hurrikántól megmentett kiscicáért rajong most az internethttp://www.life.hu/news/20161012-a-hurrikantol-megmentett-kiscicaert-rajong-most-az-internet-ime-a-kisallat.htmlRosszul indult a csöpp cica élete, most azonban ő az internet sztárja: több, mint 100.000 ember rajong érte. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.