52 évesen elhunyt a híres színész: csak gépek tartották életben

Forrás: AFP -
halál érelzáródás kóma színész Tommy Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családjának kellett meghoznia azt a borzasztóan nehéz döntés, hogy lekapcsolják Tommy Fordot a gépekről, ugyanis már csak azok tartották életben a színészt, aki érelzáródás miatt esett kómába.

Családja körében hunyt el tragikusan fiatalon Tommy Ford. A színész egy végzetes érelzáródás miatt esett kómába, állapota pedig annyira megromlott, hogy már csak gépek tartották életben. Az 52 éves Tommy egy rutin térdműtét után kapott aneurizmát.

Forrás: AFP

A színész olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Doktor House, vagy éppen az Esküdt ellenségek. Tommy Ford napokig vegetált, míg végül a családjának kellett meghozni azt a végzetes döntés, hogy lekapcsolják a gépekről. Így a szerettei körében hunyt el a színész.

Felakasztotta magát az elkapott szír merénylőhttp://www.life.hu/news/20161013-felakasztotta-magat-a-nemetorszagban-elkapott-szir-merenylo-dzsaber-al-bakr.htmlHoltan találták cellájában Dzsaber al-Bakrt, azt a szír merénylőt, aki robbantást tervezett Lipcsében. Annak ellenére lett öngyilkos, hogy a hatóságok folyamatos megfigyelés alatt tartották, mert tudták, félő, hogy kioltja életét vagy éhségsztrájkba kezd. News--Katalin hercegné lemondott a luxusról: meglepő fotók! http://www.life.hu/news/20161012-katalin-hercegne-foto-mindenki-megdobbent-a-dontesen-repulo.htmlVilmos herceg felesége gyakran tesz olyat, amivel még a szokásosnál is jobban magára vonja a figyelmet. Legutóbbi húzásával azonban pórul is járhat. News--Megdöbbentő felvétel került elő a 7 éve eltűnt tinirőlhttp://www.life.hu/news/20161012-7-eve-eltunt-tinit-kayla-berg-szerepelhet-a-hello-walter-videoban.htmlEgy rendkívül megrázó felvétel került a hatóságok birtokába. A videón egy zavart férfi beszél arról, hogy új barátnője lett, akit a kamerának is megmutat. A rendőrség úgy véli, hogy a felvétel valódi, és egy 7 éve eltűnt lány szerepel rajta. A lakosság segítségét kérik az ügy megoldásához. NewsOrigoNyolcéves kisfiú rontotta meg osztálytársnőjét Gödöllőn (18+)http://www.life.hu/news/20161012-nyolceves-kisfiu-molesztalja-osztalytarsait-godolloben.htmlHarmadikos kisfiú miatt tört ki felháborodás egy gödöllői általános iskolában. Állítólag többször megalázta a lányokat, molesztálta őket, volt, akinek a bugyijába is benyúlt. A szülők úgy érzik, az iskola tett lépéseket, de nem talált megoldást a problémára. NewsThinkstockA kocsi hátsó ülésén fojtotta meg saját gyerekeit egy nőhttp://www.life.hu/news/20161012-a-kocsi-hatso-ulesen-fojtotta-meg-sajat-gyerekeit-amber-pasztor.htmlHidegvérrel végzett két gyerekével egy anya, aki mielőtt megfojtotta 7 éves lányát és 6 éves fiát, megkérdezte tőlük, akarnak- e élni, vagy inkább a halált választják... News--Sokk! Egy újszülött baba holttestét találták meg egy utasszállítónhttp://www.life.hu/news/20161011-egy-ujszulott-csecsemo-holttestere-bukkantak-a-qatar-airways-jaratan.htmlEgy újszülött holttestére bukkantak a Qatar Airways katari légitársaság egy járatán az indonéziai főváros, Jakarta Soekarno-Hatta nemzetközi repülőterén - jelentették kedden az indonéz hatóságok.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.