Ennél abszurdabb esküvőt még nem láttál: saját magához ment hozzá a nő

Forrás: Facebook/Crystal Ra Laksmi -
esküvő ceremónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő úgy véli, minden embernek van egy férfi és egy női oldala. Ennek a gondolatnak a jegyében hozzá is ment gyorsan saját magához.

Sok furcsaság történik a világban, de mindig vannak bizarrabb és bizarrabb események. Az esküvő sokáig egy egyértelmű ceremónia volt, ahol két ember kinyilvánította szeretetét a másik felé, hivatalossá téve kapcsolatukat a barátaik és a szeretteik előtt. Manapság azonban már korántsem szükséges ehhez két ember, már előfordult az is, hogy valaki a kutyájához ment hozzá.

Forrás: Facebook/Crystal Ra Laksmi

Crystal Ra Laksmi azonban ennél is továbbment, az ő ceremóniáján ugyanis egyáltalán nem volt másik fél. A nő úgy véli, mindenkinek van egy női és egy férfi oldala is, így aztán ő hozzáment saját magához. Gyönyörű ceremóniát rendezett a saját maga és saját maga nagy napja alkalmából. Esküvőjét Észtországban tartotta, kimondta magának a boldogító igent, és a gyűrűt is felhúzta a saját ujjára. Sajnos arról nincs hír, hogy a hitvesi csók hogyan zajlott le - számolt be a Daily Star.

Forrás: Facebook/Crystal Ra Laksmi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.