Gyász! Elhunyt az ismert sorozatsztár, Jean Alexander

Forrás: ITV -
sorozatsztár halál Jean Alexander
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többnyire a brit sorozatok sztárjaként ismerhetjük Jean Alexandert, aki 90 évesen távozott az élők sorából. A színésznőt álmában érte a halál.

Négy nappal ezelőtt szállították kórházba Jean Alexandert egy betegség miatt. A 90 éves színésznő szervezete azonban feladta a harcot, október 14-én álmában elhunyt. A színésznő főként brit sorozatokban szerepelt, az angolok egyik nagy kedvencének, a Coronation Street című szappanoperának is rengeteg, pontosan 357 részében játszott. Hilda Odgent alakította.

Jean Alexander a Coronation Streetben Forrás: ITV

A magyar nézők számára mégsem a fent említett sorozatból lehet ismerős, hanem inkább A bor nem válik vízzé című vígjátéksorozatból, amelynek közel 170 epizódjában szerepelt. Ezen kívül játszott még a Phoenix és a varázsszőnyegben is, pályáját pedig Deadline Midnight sorozat egy kisebb szerepével kezdte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.