autópálya-alagút katasztrófavédelem szimuláció tömegbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több autó és busz ütközött össze az M6-os autópálya egyik alagútjában. A balesetnek negyven résztvevője és két halottja volt – a tömegbaleset egy szimulációs gyakorlat részét képezte, melyet a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezett.

Szerencsére csak egy szimulációs gyakorlat része volt a tömegbaleset, az M6-os autópálya 'C' alagútjában hajtotta végre a katasztrófavédelem, a mentőalakulatok segítségével. A szimulációs balesetben negyven ember vett részt, a forgatókönyv szerint közülük kettő életét is vesztette.

Bár a felvételek megrendezett képsorokból állnak, így is döbbenetes a látvány, amely egy esetleges baleset során alakulhat ki.

Elképesztő szextitkokat osztottak meg egymással a villafiúk – Arcpirító részletekhttp://www.life.hu/sztarok/20161014-elkepeszto-szextitkaikrol-meseltek-egymasnak-a-valo-vilag-ferfi-tagjai-arcpirito-reszletek.htmlA Való Világ powered by Big brother játékosairól azt hittük, már nem tudnak újat mutatni, tévedtünk. Krisztián, Soma és Ati elképesztő szexuális igényeiket osztották meg egymással, kendőzetlenül... TV + SztárokOrigoHoppá! Félvér eltitkolt gyereke van Bill Clintonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-bill-clinton-felver-fia-elmeselte-hogy-az-egykori-miniszterelnok-es-egy-prostitualt-frigyebol.htmlBill Clinton szexuális élete miniszterelnöksége óta terítéken van. A botrányok övezte kalandok közül most egy igen kínos történet került napvilágra. Kíváncsiak vagyunk, vajon Clinton asszony mit szól a kampányidő alatt kibukott újabb pletykához? TV + Sztárok--Hajdú Péter megújult Frizbije nem aratott elsöprő sikerthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-hajdu-peter-oriasi-dobasra-keszult-megsem-jott-a-nagy-durranas-a-frizbi-cimu-musorban.htmlA közelmúltban kiderült, Hajdú Péter és a TV2 nem folytatják tovább a közös munkát. A showman Frizbi című műsorára nem tartott igényt a kereskedelmi csatorna, ezért a műsorvezető visszatért 6 évvel ezelőtti munkaadójához, az ATV- hez. TV + SztárokOrigoVV Vivi: "Ha Istenes Bence jön oda és kér meg, hogy legyek a szeretője, nem fogok nemet mondani"http://www.life.hu/sztarok/20161006-vv.htmlVV Vivi masszírozás közben öntötte ki szívét villatársának, Attilának. Meglepő dolgokat mesélt magáról az állandóan vetkőző szőkeség. TV + SztárokOrigoA kamerák és Mici előtt maszturbált VV Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161007-vv-krisztian-eddig-birta-onkielegitest-vegzett-az-agyban-a-villalako.htmlVV Krisztián és Mici között a kezdetektől furcsa a kapcsolat. Izzik köztük a levegő, vonzódásuk mégsem teljesedett még ki, illetve csak félig. Múlt éjjel ugyanis magasabb szintre léptek... TV + SztárokOrigoBochkor Gábor megható dolgot tett- egyik hallgatóján esett meg a rádiós szívehttp://www.life.hu/sztarok/20161005-bochkor-gabor-meghato-dolgot-tett-megesett-a-szive-egy-porul-jart-hallgaton.htmlBochkor Gáborról közdutott, hogy sosem rejti véka alá véleményét, még akkor sem, ha azzal esetleg másokat megbánt vagy mesért. Ilyen volt, amikor a nők súlyával élcelődött, vagy éppen kollégájának szólt be. Ezúttal viszont egy másik oldalát mutatta meg: megható dolgott tett egyik hallgatójáért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.