Ezek közül választják ki a legviccesebb természetfotót: mind megérdemli

díj természetfotó vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, azok a képek, amelyek küzdenek a legviccesebb természetfotónak járó díjért. A Comedy Wildlife Photography Awards 2016 döntős fotói egytől egyig megérdemelnék az első helyet, nem lesz könnyű választani.

A természetnek is van szórakoztató oldala, sőt! Íme, azok a fotók, amik bebizonyítják, hogy a vadvilágban is élnek humoristák, csak jó pillanatban kell őket lekapni. Az alábbi képek készítőinek hihetetlenül nagy szerencséjük és kitartásuk volt, mert tényleg egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat tudtak megörökíteni. A szakmai zsűri által kiválasztott legjobb 40 fotó verseng az első helyért. A Comedy Wildlife Photography Awards díj nemcsak azért alapult, hogy kiválasszák a legviccesebb képet, hanem azért is, hogy felhívják a figyelmet az állatok élőhelyének és az állományuknak a megőrzésére.

/1610/Ezek_20161017145811

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.