Sztriptízelt egy nő a 3-as metrón: meztelenre vetkőzött

Origo olvasójának felvétele -
meztelen vetkőzés Árpád híd metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa eseménynek lehettek tanúi a 3-as metrón utazók, ugyanis egy fiatal nő felszállás után elkezdett levetkőzni. Egy szál ruhadarabot sem hagyott magán.

Nagyon nekivetkőzött az utazáshoz egy fiatal nő, aki a 3-as metróra az Árpád hídnál szállt fel. Az Origo olvasójának beszámolója szerint kiabálásokkal kísérve szabadult meg sorra a ruhadarabjaitól, míg egy szál sem maradt rajta.

Origo olvasójának felvétele

A szemtanú fotót is küldött a lemeztelenített nőről, akiről valószínűsíthető, hogy valamilyen drogot fogyasztott, és annak a hatására vetkőzött le teljesen a szerelvény kellős közepén. Az utasokat azonban nem rázta meg az eset, hiába mászkált közöttük a pucér nő, ők továbbra is nyugodtan ültek az üléseken.

Botrány! A játéktól is eltiltották a sztárteniszezőthttp://www.life.hu/news/20161018-nick-kyrgiost-eltiltottak-a-jatektol-es-meg-penzbuntetest-is-kapott-viselkedeseert.htmlLement a pályáról és a bírónak is beszólt a világklasszis teniszező, Kyrgios. A szövetség 25 ezer dolláros (7 millió forintos) bírsággal büntette és a játéktól is eltiltotta a nagyszájú sportolót.NewsAFP76 évesen elhunyt a Jászai Mari-díjas színésznő, Várnagy Katalinhttp://www.life.hu/news/20161018-varnagy-katalin-jaszai-mari-dijas-szinmuveszno-76-evesen-elhunyt.htmlVasárnap évekig tartó betegség után 76 évesen elhunyt Várnagy Katalin, a Jászai Mari-díjas színésznő. A szomorú hírről kollégája tájékoztatta a nagyérdeműt. NewsOrigoGépek tartják életben azt a 11 hónapos babát, akit apja lőtt fejbe http://www.life.hu/news/20161018-gepek-tartjak-eletben-azt-a-11-honapos-gyereket-akit-apja-lott-fejbe-vasarnap-oldon.htmlMég mindig válságos annak a 11 hónapos babának az állapota, akit apja egy légpuskával lőtt homlokon vasárnap. A kisfiút mentőhelikopterrel szállították kórházba. NewsOrigoElhunyt Szekér András forgatókönyvíró http://www.life.hu/news/20161017-szeker-andras-meghalt-a-hires-forgatokonyviro-es-szinhazi-dramaturg.htmlÖtvenöt éves korában, október 13-án elhunyt Szekér András forgatókönyvíró, színházi dramaturg - közölte az MTI-vel hétfőn a Magyar Nemzeti Filmalap. NewsOrigoEzek közül választják ki a legviccesebb természetfotót: mind megérdemlihttp://www.life.hu/news/20161017-ezek-kozul-valasztjak-ki-2016-legviccesebb-termeszetfotojat.htmlÍme, azok a képek, amelyek küzdenek a legviccesebb természetfotónak járó díjért. A Comedy Wildlife Photography Awards 2016 döntős fotói egytől egyig megérdemelnék az első helyet, nem lesz könnyű választani. News--Életveszélyben a fejbe lőtt csecsemő, akit az apja sebesített meg http://www.life.hu/news/20161017-fejbe-lott-csecsemo-az-apja-sebesitette-meg-a-gyerek-allapota-valsagos.htmlIntenzív osztályon ápolják azt a 11 hónapos csecsemőt, akit az apja sebesített meg légpuskával vasárnap a Baranya megyei Oldon. A gyerek állapota válságos - mondta el a pécsi gyermekgyógyászati klinika igazgatója az MTI érdeklődésére.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.