plasztikai beavatkozás öngyilkosság dráma tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy orosz édesanya a 9. emeletről vetette magát a mélybe, a karjában volt a gyermeke is. Állítólag a házassága megromlása miatt döntött az öngyilkosság mellett.

A Daily Mail számol be a 33 éves, orosz Anna Ozhigova és fia, a 8 éves Glebbel haláláról. Az édesanya a gyermekével a 9. emeleti lakásából ugrott ki, állítólag azért, mert a nő férje kinevette a plasztikai műtét miatt rosszul sikerült orrát. A nő szerint rémesen sikerült a beavatkozás, és olyan orra lett, mint egy malacnak, ezen pedig nem tudott túllépni sem.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A pár a barátaik szerint is sokat veszekedett az utóbbi időben, főképp a műtét miatt: a beavatkozás ugyanis a nő ajkait is érintette, amit szintén elrontott a sebész.

Sok vitájuk volt, Anna pedig attól tartott, hogy a válást követően a férje kapja meg a fia felügyeleti jogát.

Az ugráskor írt egy búcsúüzenetet, melyben az állt, boldogságot, kedvességet és békét szeretett volna Glebnek, de haragban kell felnőnie.

Az asszony képtelen volt belenyugodni abba, hogy minden így marad örökre, ez lehetett az oka annak, hogy fiával a mélybe vetette magát.

Gépek tartják életben azt a 11 hónapos babát, akit apja lőtt fejbe http://www.life.hu/news/20161018-gepek-tartjak-eletben-azt-a-11-honapos-gyereket-akit-apja-lott-fejbe-vasarnap-oldon.htmlMég mindig válságos annak a 11 hónapos babának az állapota, akit apja egy légpuskával lőtt homlokon vasárnap. A kisfiút mentőhelikopterrel szállították kórházba. NewsOrigoFenyegető üzenetet kapott több német iskolahttp://www.life.hu/news/20161017-nemetorszagban-fenyegeto-uzenet-erkezett-szamos-iskolaba.htmlFenyegető üzenetet kapott hétfőn számos iskola Németországban - jelentette a Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) regionális közszolgálati médiatársaság.NewsEzek közül választják ki a legviccesebb természetfotót: mind megérdemlihttp://www.life.hu/news/20161017-ezek-kozul-valasztjak-ki-2016-legviccesebb-termeszetfotojat.htmlÍme, azok a képek, amelyek küzdenek a legviccesebb természetfotónak járó díjért. A Comedy Wildlife Photography Awards 2016 döntős fotói egytől egyig megérdemelnék az első helyet, nem lesz könnyű választani. News--Szörnyű tömegbaleset történt az M6-os alagútjában: Videó!http://www.life.hu/news/20161015-tomegbalesetet-szimultaltak-szimulaltak-az-m6-os-autopalya-alagutjaban-a-katasztrofavedelmi-es.htmlTöbb autó és busz ütközött össze az M6-os autópálya egyik alagútjában. A balesetnek negyven résztvevője és két halottja volt – a tömegbaleset egy szimulációs gyakorlat részét képezte, melyet a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezett. NewsOrigoFontos nap a mai: 25 éves az első magyar internetcímhttp://www.life.hu/news/20161015-internet-magyarorszagon-25-eves-az-elso-magyar-internetcim-ez-volt-az.htmlAz 1980-as években szinte csak tudományos célokra tartották fent a világhálót. Aztán jött a nagy változás. NewsOrigoApró péniszét akarta mutogatni a bíróságon a nemi erőszakkal vádolt férfihttp://www.life.hu/news/20161013-apro-peniszet-akarta-mutogatni-a-birosagon-a-nemi-eroszakkal-vadolt-ferfi-jacques-rouschop.htmlA bíró nem engedélyezte a vádlottnak, Jacques Rouschopnak, hogy megmutassa péniszét mindenki előtt. A férfi ugyanis a nemi szerve méretére hivatkozott a perben. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.