76 évesen elhunyt a Jászai Mari-díjas színésznő, Várnagy Katalin

Tűzvonalban halál színész Szomszédok Várnagy Katalin Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap évekig tartó betegség után 76 évesen elhunyt Várnagy Katalin, a Jászai Mari-díjas színésznő. A szomorú hírről kollégája tájékoztatta a nagyérdeműt.

Hosszan tartó betegség után elhunyt a Jászai Mari-díjas Várnagy Katalin, október 16-án vasárnap távozott az élők sorából. A színésznő számos színházi szerepben, játékfilmben és tévéfilmben játszott.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Emellett rengetegszer szinkronizált is, olyan széles volt a műfaji palettája, hogy még anime figuráknak is kölcsönözte a hangját. Betegsége miatt azonban ezzel is fel kellett hagynia. A szomorú hírről kollégája számolt be a Facebook-oldalán. "Ismét gyászol a magyar színházi világ. Tegnap elhunyt Várnagy Katalin Jászai Mari-díjas színművésznő" – búcsúzott posztjában a színésznőtől egykori munkatársa.

Várnagy a közönség számára ismerős lehet a Szomszédok, a Barátok közt és a Tűzvonalban sorozatokból.

Gépek tartják életben azt a 11 hónapos babát, akit apja lőtt fejbe http://www.life.hu/news/20161018-gepek-tartjak-eletben-azt-a-11-honapos-gyereket-akit-apja-lott-fejbe-vasarnap-oldon.htmlMég mindig válságos annak a 11 hónapos babának az állapota, akit apja egy légpuskával lőtt homlokon vasárnap. A kisfiút mentőhelikopterrel szállították kórházba. NewsOrigoElhunyt Szekér András forgatókönyvíró http://www.life.hu/news/20161017-szeker-andras-meghalt-a-hires-forgatokonyviro-es-szinhazi-dramaturg.htmlÖtvenöt éves korában, október 13-án elhunyt Szekér András forgatókönyvíró, színházi dramaturg - közölte az MTI-vel hétfőn a Magyar Nemzeti Filmalap. NewsOrigoEzek közül választják ki a legviccesebb természetfotót: mind megérdemlihttp://www.life.hu/news/20161017-ezek-kozul-valasztjak-ki-2016-legviccesebb-termeszetfotojat.htmlÍme, azok a képek, amelyek küzdenek a legviccesebb természetfotónak járó díjért. A Comedy Wildlife Photography Awards 2016 döntős fotói egytől egyig megérdemelnék az első helyet, nem lesz könnyű választani. News--Életveszélyben a fejbe lőtt csecsemő, akit az apja sebesített meg http://www.life.hu/news/20161017-fejbe-lott-csecsemo-az-apja-sebesitette-meg-a-gyerek-allapota-valsagos.htmlIntenzív osztályon ápolják azt a 11 hónapos csecsemőt, akit az apja sebesített meg légpuskával vasárnap a Baranya megyei Oldon. A gyerek állapota válságos - mondta el a pécsi gyermekgyógyászati klinika igazgatója az MTI érdeklődésére.News--Teréz körúti robbantás: megtalálták az egyik keresett személyt http://www.life.hu/news/20161015-terez-koruti-robbantas-ujabb-informaciok-megtalaltak-egy-ferfit-a-rendorseg-nyomoz.htmlA Magyar Idők információja szerint megtalálták és kihallgatták azt a férfit, aki a robbantásról közzétett videón kissé furcsán, sőt zavartan viselkedik. News--Szörnyű tömegbaleset történt az M6-os alagútjában: Videó!http://www.life.hu/news/20161015-tomegbalesetet-szimultaltak-szimulaltak-az-m6-os-autopalya-alagutjaban-a-katasztrofavedelmi-es.htmlTöbb autó és busz ütközött össze az M6-os autópálya egyik alagútjában. A balesetnek negyven résztvevője és két halottja volt – a tömegbaleset egy szimulációs gyakorlat részét képezte, melyet a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.