A csepeli tanárgyilkos áldozatának Takács Józsefnek özvegye hallotta férje utolsó szavait

Forrás: Dreamstime -
gyilkosság Csepel hangfelvétel tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt a csepeli gazdasági igazgatót, Deme Gábort sikkasztásért elbocsátották, ezért állt bosszút. Az iskola gondnokával ölette meg az igazgatót és az éppen a társaságában tartózkodó Papp Lászlót. Az esetről hangfelvétel készült, így hallhatta az özvegy férje utolsó szavait.

2009 januárjában gyilkolta meg az iskola gondnoka, Kun László az igazgatót, Takács Józsefet és a társaságában tartózkodó tanárt, Papp Lászlót. A bosszút Deme Gábor tervelte ki, őt ugyanis korábban sikkasztásért elbocsátották gazdasági igazgatói állásából. A kegyetlen tett egy megbeszélésnek indult, az elkövetők nem sejtették, hogy hangfelvétel készült az esetről.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Eddig nem került ki ennek leirata, de Vujity Tvrtko új könyvében olvasható, valamint az is kiderül, hogy Takács József özvegye is hallhatta a felvételt.

"Akkor nekem is vége lett az életemnek.

A mai napig, amikor elmegyek a bolt előtt, ahol Deme a gyilkosság után vizet vett, megátkozom. Ezt senki nem tudja megérteni, hogy milyen az, amikor nincs. Hogy vége. Elvette az életemet nekem is az a szemét, tönkretette a családot. A gyerekek évekig féltek utána. Iszonyú ez az egész" - idézi a Blikk az özvegy szavait.

"A lövésig hallottam. Nem tudtam és nem is akartam tovább.

Én voltam az, aki Jóskának tanácsolta, hogy vigyenek diktafont erre a megbeszélésre. Mondtam neki, hogy vegyenek fel mindent, mert Deme egy szemét, egy gonosz ember.

A gyerekeim és az unokáim tartanak életben, azért élek, mert ők vannak,

de azt egyszerűen sosem lehet elfogadni és megérteni, hogy Jóska nincs többé" - mondta megtörve a nő, aki engedélyt adott Tvrtkónak, hogy nyilvánosságra hozza a leiratot. Kiderül, hogy Takács József és Deme Gábor megbeszáláse feszült hangulatban zajlott, a lövés előtt közvetlenül azon egyezkednek, hogy a volt gazdasági igazgató vigyen be egy dobozt másnap, amibe belepakolhatja a cuccait. Ezután a lövés hallatszik és az, ahogy a másik áldozat könyörög az életéért.

Deme: Hát én mondtam, hogy holnap jönnék akkor egy doboz.
Takács: Hát akkor el tudod hozni...
Lövés dördül, test zuhan.
Papp: Ne lőj le, Tamás, légy szíves!
Kun: Fordulj meg!
Papp: Légy szíves!
Kun: Nem lőlek.
Papp: Nem akarok most így meghalni előtted!
Kun: Nem lőlek le, a k**va anyádat, elmondom, mit kell csinálni!
Papp: Értettem.
Kun: Akkor már rég lelőhettelek volna.
Papp: Nincs nálam az irodakulcs, minden a Takácsnál volt.
Kun: Vedd el őtőle.
Papp: Nem tudom, hogy hol van!
Kun: Vedd el!
Papp: Keresem, Tamás, esküszöm, hogy keresem. Keresem...
Kun: Hozd ide a táskáját! Az ő táskáját hozd!
Ezután két lövés dördült, ami Papp László halálát jelentette.
Halott menekültet találtak egy magyar sofőr kamionjábanhttp://www.life.hu/news/20161019-magyar-sofor-kamionjaban-talaltak-halott-menekultet.htmlEgy feltételezett illegális bevándorlót találtak holtan egy magyar sofőr kamionjának hátuljában. Korábban a határrendészet munkatársai átkutatták a járművet és több migránst le is szállítottak, de nem találtak meg mindenkit. News--Nagymamáját és kétéves szomszédját is megerőszakolta a férfihttp://www.life.hu/news/20161019-kenyai-ferfi-megeroszakolta-98-eves-nagymamajat-es-keteves-szomszedjat.htmlAlig engedték ki a börtönből a 36 éves kenyai férfit, máris két borzalmas bűncselekményt követett el. Szabadulása után megerőszakolta 98 éves nagymamáját és a kétéves szomszéd kislányt. Azért ült korábban börtönben, mert állatokkal fajtalankodott. News--Terror? Csőbombát robbantott egy kerekesszékes férfihttp://www.life.hu/news/20161019-csobombat-robbantott-egy-kerekesszekes-ferfit-oaklandben-egy-korhazba.htmlEgy ember meghalt miután felrobbant egy csőbomba az oaklandi klinikán, kedden este. NewsAFPVégre lehull a lepel: így vezetnek a nők és így a férfiakhttp://www.life.hu/news/20161019-igy-vezetnek-a-nok-es-igy-a-ferfiak-csuszos-utakon-kulonbozo-technikakat-kell-alkalmazni.htmlA hazai sofőrök több mint fele nem vezet szívesen csúszós útviszonyok közt, és mintegy 49 százalékuk a korlátozott látási viszonyokat sem preferálja. Mindennek ellenére, vagy talán épp ennek következtében, sokkal kevesebb közúti baleset történik az őszi-téli időszakban: óvatosabbak, tudatosabbak vagyunk. Ennek ellenére nem árt felkészülni a megváltozott útviszonyokra.News--Hirdetésben pénzért keresi gyermekei anyját egy magyar férfihttp://www.life.hu/news/20161019-hirdetesben-keresi-gyermekei-anyjat-a-magyar-ferfi.htmlMindenféle hirdetéssel találkozhatunk az interneten, de még mindig akad olyan, amin kicsit megbotránkozik az ember. Az egyik legnagyobb online oldalon például egy egyedülálló férfi a gyermekei anyját keresi anyagi támogatás fejében. News--Lázár Bence kigyógyult a leukémiából- újra a képernyőn a sármos focistahttp://www.life.hu/news/20161019-ujra-kepernyore-kerult-lazar-bence-a-sport-tv-nel.htmlEgy év elteltével újra képernyőre kerül a leukémiával kezelt egykori labdarúgó, Lázár Bence. A fiatal sportoló egy igazi harcos, legyőzte a gyilkos kórt is.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.