Lázár Bence kigyógyult a leukémiából- újra a képernyőn a sármos focista

Forrás: Instragram -
Lázár Bence leukémia Sport TV műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év elteltével újra képernyőre kerül a leukémiával kezelt egykori labdarúgó, Lázár Bence. A fiatal sportoló egy igazi harcos, legyőzte a gyilkos kórt is.

Az Újpest korábbi csatárjának, Lázár Bencének 2014-ben szakadt meg labdarúgói karrierje, mikor súlyos hát- és derékfájdalmai voltak. Ezután a Sport Tv-nél szakkommentátorként kezdett dolgozni, elsősorban a spanyol labdarúgással kapcsolatos műsorokban.
"A szerkesztőség gyorsan megkedvelte vidám természete és elképesztő szakértelme miatt, ám hamarosan nagyon rossz hírt kaptunk" –írja a Sport TV közleménye.

A futballszakértőnél tavaly diagnosztizálták a leukémiát

és emiatt, Bence tartós orvosi kezelésre szorult.

Forrás: www.ujpestfc.hu

Ezt követően Bence a kemoterápiával járó betegség miatt teljesen eltűnt a tévé képernyőjéről.
"Tartottuk vele a kapcsolatot, és mindig bíztunk a visszatérésében, ami végre eljött: a vasárnap esti Villarreal–Celta Vigo találkozón

Bence újra megjelent a képernyőn,

ráadásul az egyik legjobb barátja, Petur András által vezetett műsorban" – írta közleményében a Sport TV csatornája.
A visszatérés nem csupán egy alkalomról szól, fokozatosan újra jelen lesz a csatorna műsorában. A fiatal sportoló újult erővel vetetette bele magát a munkába, maga mögött hagyva a gyilkos kórt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.