Tragédia! Halálra erőszakoltak egy 16 éves lányt (18+)

Forrás: Facebook/Lucia Perez -
halál Buenos Aires erőszak Argentína
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azért a 16 éves lányért tartanak menetet Buenos Airesben, akit elkábítottak, és borzalmas kegyetlenséggel megerőszakoltak. A fiatal végül a kórházban halt bele sérüléseibe.

Az ügyész és az orvosok is megdöbbentek azon a borzalmas kegyetlenségen, amit a 16 éves Lucia Pereznek kellett átélnie. A fiatal lány október elején hunyt el Argentínában, egy kórházban, ahová két férfi vitte be. Ők azt állították, hogy a lány túladagolta magát, de az orvosi vizsgálat során kiderült, különösen kegyetlen módon erőszakolták meg.

Képünk illusztráció Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels

Három embert letartóztattak a lány halála miatt, akik feltehetően marihuánával és kokainnal elkábították mielőtt megerőszakolták volna.

A fiatallal borzalmasan kegyetlenül bántak, különböző tárgyakat helyeztek fel a testnyílásaiba, a lány szívrohamot is kapott.

Lucia Perez a kórházban vesztette életét. „Tudom, hogy ez nem hangzik túl szakmaian, de anya és nő vagyok, és több ezer esettel találkoztam már, de ehhez fogható gyűlöletes szörnyűséggel még soha" – mondta Maria Isabel Sanchez ügyész a BBC szerint.

Lucia Perez Forrás: Facebook/Lucia Perez

Az ország fővárosában, Buenos Airesben helyi idő szerint délután 5-kor demonstrációt tartanak több aktivista szervezet szervezésében, mindenkit arra kérnek, hogy feketében jelenjenek meg. Sok nő tiltakozása képpen délben otthagyta munkahelyét. A megmozdulás a Fekete Szerda nevet kapta.

„Ki kell menni az utcára, és hallatni kell a hangunkat,

ez az egyetlen módja, hogy ne kerüljön további több ezer lány Lucia sorsára" – írta a Facebookon a lány bátyja. Annak ellenére, hogy egy 2012-es törvény súlyosan bünteti ott a nők ellen elkövetett erőszakot, Argentínában 36 óránként meghal egy nő családon belüli erőszak miatt.

Egy volt polgármester fia a Teréz körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20161020-elfogtak-a-terez-koruti-robbantot-egy-volt-polgarmester-fia.htmlElkapták a TEK emberei a Teréz körúti robbantással gyanúsítható férfit egy Zala megyei településen. Az illető nyomára nem lakossági bejelentés után bukkantak, az elfogása a hosszas nyomozás eredménye. Végül egy csellel bizonyosodtak meg kilétéről, ezután ütöttek rajta otthonában. A férfit még az éjjel Budapestre szállították. NewsOrigoA csepeli tanárgyilkos áldozatának Takács Józsefnek özvegye hallotta férje utolsó szavaithttp://www.life.hu/news/20161019-a-csepeli-tanargyilkos-aldozatanak-ozvegye-hallotta-ferje-utolso-szavait.htmlÉvekkel ezelőtt a csepeli gazdasági igazgatót, Deme Gábort sikkasztásért elbocsátották, ezért állt bosszút. Az iskola gondnokával ölette meg az igazgatót és az éppen a társaságában tartózkodó Papp Lászlót. Az esetről hangfelvétel készült, így hallhatta az özvegy férje utolsó szavait. NewsOrigoGázkamrában végezte ki családját az apahttp://www.life.hu/news/20161019-gazkamrava-alakitotta-hazuk-futesi-rendszeret-egy-apa-az-egesz-csalad-megfulladt.htmlA 44 éves ausztrál férfi két autista gyerekével, feleségével és önmagával is végzett, mikor mérgező gázzal árasztotta el házukat. News--Felismerték a Teréz körúti robbantót: vallott egy szemtanú http://www.life.hu/news/20161019-terez-koruti-robbanto-felismerte-ot-egy-ferfi-vallomast-is-tett-rendorseg.htmlBár közel egy hónapja történt az esemény, a rendőrség még mindig nem találja a gyanúsítottat. Most viszont egy névetelen tanú jelentkezett. NewsOrigoHalott menekültet találtak egy magyar sofőr kamionjábanhttp://www.life.hu/news/20161019-magyar-sofor-kamionjaban-talaltak-halott-menekultet.htmlEgy feltételezett illegális bevándorlót találtak holtan egy magyar sofőr kamionjának hátuljában. Korábban a határrendészet munkatársai átkutatták a járművet és több migránst le is szállítottak, de nem találtak meg mindenkit. News--Nagymamáját és kétéves szomszédját is megerőszakolta a férfihttp://www.life.hu/news/20161019-kenyai-ferfi-megeroszakolta-98-eves-nagymamajat-es-keteves-szomszedjat.htmlAlig engedték ki a börtönből a 36 éves kenyai férfit, máris két borzalmas bűncselekményt követett el. Szabadulása után megerőszakolta 98 éves nagymamáját és a kétéves szomszéd kislányt. Azért ült korábban börtönben, mert állatokkal fajtalankodott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.