Sokkoló: a bíróságon akarta elvágni a saját torkát egy férfi

Forrás: Huntington Beach Police Department -
öngyilkos tárgyalás News bíróság kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaliforniai bíróságon kis híján elvágta a saját torkát egy vádlott. Még vizsgálják a körülményeket. 

Sokkoló dolog történt nemrég egy kaliforniai tárgyaláson: a bíróságon akarta elvágni a saját torkát az 56 éves vádlott. Ez az után történt, hogy a férfit bűnösnek találták egy 13 éves kislány szexuális zaklatásában - számol be az esetről az Independent.

Forrás: Huntington Beach Police Department

Az egykor tanárként dolgozó vádlott a ruhájában vitte be a pengét, az ítélethirdetés után megvágta a torkát, és ömleni kezdett a vér. A férfit azonnal elsősegélyben részesítették, ám közben bilincset kellett tenni rá, mert ellenkezni akart, végül bevitték a kórházba.

Jeffrey Scott Jones 27 évig volt angoltanár, és ezt ki is használta az iskolában. A vádak szerint 2012 szeptembere és 2013 áprilisa között többször is megerőszakolta áldozatát, aki egyébként nem volt a tanítványa, és megzsarolta, hogy tönkreteszi az életét, ha bárkinek is mesél arról, mit tett vele.

9 napos házasság után végezte ki feleségét a férjhttp://www.life.hu/news/20161021-satannak-hitte-feleseget-9-nap-hazassag-utan-kivegezte.htmlNem sokáig tartott a pár boldogsága, ugyanis az esküvőjük után 9 nappal véres gyilkosság helyszínévé vált az otthonuk. A borzalmat maga a férj követte el, aki magát Istennek a feleségét pedig a Sátánnak hitte, és így akarta megakadályozni, hogy eljöjjön a világvége. News--Hetvenszer közösült a rábízott fiúval a bébiszitterhttp://www.life.hu/news/20161020-hetvenszer-fekudt-le-a-kiskamasszal-a-bebiszitter.htmlHetvenszer közösült a rábízott fiúval a bébiszitter, aki állítása szerint viszonzottan szereti a nála négy évvel fiatalabb tinit. NewsOrigoA csepeli tanárgyilkos áldozatának Takács Józsefnek özvegye hallotta férje utolsó szavaithttp://www.life.hu/news/20161019-a-csepeli-tanargyilkos-aldozatanak-ozvegye-hallotta-ferje-utolso-szavait.htmlÉvekkel ezelőtt a csepeli gazdasági igazgatót, Deme Gábort sikkasztásért elbocsátották, ezért állt bosszút. Az iskola gondnokával ölette meg az igazgatót és az éppen a társaságában tartózkodó Papp Lászlót. Az esetről hangfelvétel készült, így hallhatta az özvegy férje utolsó szavait. NewsOrigoEgy volt polgármester fia a Teréz körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20161020-elfogtak-a-terez-koruti-robbantot-egy-volt-polgarmester-fia.htmlElkapták a TEK emberei a Teréz körúti robbantással gyanúsítható férfit egy Zala megyei településen. Az illető nyomára nem lakossági bejelentés után bukkantak, az elfogása a hosszas nyomozás eredménye. Végül egy csellel bizonyosodtak meg kilétéről, ezután ütöttek rajta otthonában. A férfit még az éjjel Budapestre szállították. NewsOrigoHalott menekültet találtak egy magyar sofőr kamionjábanhttp://www.life.hu/news/20161019-magyar-sofor-kamionjaban-talaltak-halott-menekultet.htmlEgy feltételezett illegális bevándorlót találtak holtan egy magyar sofőr kamionjának hátuljában. Korábban a határrendészet munkatársai átkutatták a járművet és több migránst le is szállítottak, de nem találtak meg mindenkit. News--Nagymamáját és kétéves szomszédját is megerőszakolta a férfihttp://www.life.hu/news/20161019-kenyai-ferfi-megeroszakolta-98-eves-nagymamajat-es-keteves-szomszedjat.htmlAlig engedték ki a börtönből a 36 éves kenyai férfit, máris két borzalmas bűncselekményt követett el. Szabadulása után megerőszakolta 98 éves nagymamáját és a kétéves szomszéd kislányt. Azért ült korábban börtönben, mert állatokkal fajtalankodott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.