Elhunyt a legendás amerikai színésznő, Cecilia Hart

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mark Sagliocco -
betegség halál színésznő rák Cecilia Hart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 65 éves filmcsillag halálát a férje és a fia együtt jelentették be a közösségi oldalukon. 

Cecilia Hart már hosszú ideje küzdött petefészekrákkal, ám erről sosem beszélt a nyilvánosság előtt. A színésznő olyan filmekben szerepelt, mint a MacGyver, vagy az Esküdt ellenségek. Betegségéről csak a családja tudott, akik végig mellette voltak a nehéz időkben. Tegnap délután, hosszú küzdelem után a szervezete feladta a harcot, melyről férje, James Earl Jones számolt be egy rövid Facebook-posztban - írja a Mirror.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mark Sagliocco

Titokzatos módon hunyt el a fiatal párhttp://www.life.hu/news/20161024-titokzatos-modon-hunyt-el-a-fiatal-par-cameron-hulet-es-felesege-courtney.htmlMichigan-i otthonukban holtan találtak a fiatal házaspárra, a 28 éves Cameron Huletre és 20 éves feleségére, Courtney-ra. Haláluk körülményei azonban igen érdekesek. News--Mellmarkolászással jósol a kínai férfi - Vírusként terjed a videóhttp://www.life.hu/news/20161023-mellmarkolaszassal-josol-a-kinai-ferfi.htmlVírusként terjed az a videó, amelyen egy kínai férfi egy nő mellét markolássza. Állítólag jóslás céljából. Kicsit bizarr, de megmutatjuk. News--60 évesen meghalt Kevin Meaney, stand-up humorista http://www.life.hu/news/20161022-60-evesen-meghalt-kevin-meaney-stand-up-humorista.htmlOtthonában találtak rá, Forestburgh-ben, New York államban. News--Videó! Így fogták el a Teréz körúti robbantót http://www.life.hu/news/20161020-terez-koruti-robbanto-igy-fogtak-el-a-gyanusitottat-video-keszult.htmlElfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint a Teréz körúton robbantott. Most egy felvétel is felkerült az akcióról. NewsOrigoA csepeli tanárgyilkos áldozatának Takács Józsefnek özvegye hallotta férje utolsó szavaithttp://www.life.hu/news/20161019-a-csepeli-tanargyilkos-aldozatanak-ozvegye-hallotta-ferje-utolso-szavait.htmlÉvekkel ezelőtt a csepeli gazdasági igazgatót, Deme Gábort sikkasztásért elbocsátották, ezért állt bosszút. Az iskola gondnokával ölette meg az igazgatót és az éppen a társaságában tartózkodó Papp Lászlót. Az esetről hangfelvétel készült, így hallhatta az özvegy férje utolsó szavait. NewsOrigoA csepeli tanárgyilkos áldozatának Takács Józsefnek özvegye hallotta férje utolsó szavaithttp://www.life.hu/news/20161019-a-csepeli-tanargyilkos-aldozatanak-ozvegye-hallotta-ferje-utolso-szavait.htmlÉvekkel ezelőtt a csepeli gazdasági igazgatót, Deme Gábort sikkasztásért elbocsátották, ezért állt bosszút. Az iskola gondnokával ölette meg az igazgatót és az éppen a társaságában tartózkodó Papp Lászlót. Az esetről hangfelvétel készült, így hallhatta az özvegy férje utolsó szavait. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.