Meghalt a Remingston Steele alkotója

Forrás: Facebook / Gleason Entertainment -
halál Remington Steele Michael Gleason
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
78 évesen hunyt el Michael Gleason, aki a többi között a Remington Steele egyik alkotója volt. A nagy sikerű sorozat Pierce Brosnan főszereplésével készült, ez indította le a karrierjét.

Michael Gleason íróként és producerként is dolgozott, 1962-ben kezdte a pályát. Akkor még főként westernek forgatókönyvét jegyezte, később 1965-ben az ABC-szappanopera, a Payton Place írói gárdájához csatlakozott.

Gleason és Stephanie Zimbalist, a Remington Steele főszereplőnője 2010-ben Forrás: Facebook / Gleason Entertainment

A Remington Steele-en íróként és producerként is dolgozott, ez a sorozat indította el Pierce Brosnant a világsztárság felé. Ezt követően olyan sorozatokat írt, mint a Halálbiztos diagnózis, a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai, a Rendőrakadémia vagy a Bűbájos boszorkák. 2013-ban regényíróként is bemutatkozott. Working Dirty című krimijében egy exzsaru történetét írta meg. Michael Gleasont felesége, Jan Anderson Gleason és első házasságából született lánya, Courtney Lynne Gleason gyászolja.

Meghalt Bara Margit Kossuth-díjas színésznőhttp://www.life.hu/news/20161025-meghalt-bara-margit-kossuth-dijas-szineszno-hosszan-tarto-betegseg-utan.htmlÉletének 89. évében, hosszan tartó súlyos betegség után keddre virradó hajnalban elhunyt Bara Margit Kossuth- és Balázs Béla-díjas színésznő, az 1950-1960-as évek egyik legnagyobb magyar filmcsillaga - erősítette meg a család a 24.hu értesülését az MTI-nek.NewsOrigo2019-ben jön a digitális érettségihttp://www.life.hu/news/20161025-digitalis-erettsegi-2019-ben-ujitas-a-kozoktatasban-gyermeked-is-reszesulhet-benne.htmlEgyes tárgyakból már a 2019-es tanévben digitálisan lehet érettségizni, a dolgozatokat is így írhatják majd a diákok - ilyen lesz a jövő a közoktatás "digitális átállítása" után Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos szerint. News--Az anya elektromos kábellel fojtotta meg a saját gyermekéthttp://www.life.hu/news/20161025-nagyapaval-szexelt-az-anya-a-kisfia-rajuk-nyitott-az-anya-meggyilkolta.htmlMegfojtotta 8 éves kisfiát az anya, majd a csatornába dobta, mert a gyermek rányitott, amikor ő az apósával szexelt. 30 év börtönre ítélték az olasz nőt. NewsThinkstockNégy pénisze van az újonnan felfedezett ezerlábúnakhttp://www.life.hu/news/20161025-kaliforniaban-negy-peniszu-ezerlabut-fedeztek-fel.htmlÚj ezerlábút találtak a kaliforniai Sequoia Nemzeti Park egyik márványbarlangjában. Több különlegességgel is rendelkezik az állat, a többi között például négy pénisze van, de nincs ezer lába. NewsOrigoNyilatkozott a Teréz körúti robbantó édesanyjahttp://www.life.hu/news/20161025-nyilatkozott-a-terez-koruti-robbanto-edesanyja-elmondta-mi-tortent-a-gyerekeivel.htmlNyilatkozott a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjének édesanyja. Elmondta, mi történt a gyerekeivel. News--Gyászhír: elhunyt a Big Brother sztárja – 57 éves volt!http://www.life.hu/news/20161024-pete-burns-a-big-brother-egykori-sztarja-szivrohamban-hunyt-el.htmlÚgy tudni, Pete Burns, a Big Brother egykori sztárja szívrohamban hunyt el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.