Szexuális molesztálását rajzolta le a kislány

Forrás: Dreamstime -
Brazília pap szexuális zaklatás pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 5 éves kislány szívszaggatói rajzaira a szülei találtak rá, miután egy gyermekpszichológus azt javasolta nekik, kutassák át a szobáját szexuális erőszak nyomai után.

A kislány nem volt hajlandó többé részt venni az órákon, és borzasztóan zaklatott volt: ez lett gyanús a szüleinek, ezért elvitték egy gyermekpszichológushoz. A szakember óriási problémát tárt fel az 5 éves kislánynál, és azt javasolta a szülőknek, hogy forgasság fel a kislány szobáját szexuális zaklatás nyomai után kutatva.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A szülők az 5 éves kislány egyik könyvében bukkantak rá a szívszorító rajzokra, amik részletesen bemutatják, hogyan zaklatta őt egy pap Brazíliában. A kislány azt is lerajzolta, mennyire meg volt rémülve mialatt a pap szexuálisan molesztálta őt. Több rajzot is találtak a szülők, akik teljesen letaglózódtak. Az apa szembesítette a papot telefonon keresztül, a helyi média szerint a tiszteletes beismerte neki a szexuális zaklatás elkövetését -írja a Daily Mail.

Szerdától hűvös napok várnak ránk http://www.life.hu/news/20161025-jon-a-lehules-szerdatol-elo-kell-venni-a-teli-kabatot-idojaras.htmlA keddi napon még kellemes időnk lesz, szerdától viszont ne nagyon számíts 13 foknál magasabb hőmérsékletre. A köpönyeg.hu előrejelzése következik. News--Horrorbaleset történt egy népszerű vidámparkbanhttp://www.life.hu/news/20161025-az-ausztraliai-queensland-dreamworld-nevu-parkban-baleset-tortent-halal.htmlKetten kizuhantak a kerek csónakból, a másik kettő pedig a járműbe szorult. Egyiküket sem sikerült újraéleszteni. News--Meghalt a Remingston Steele alkotójahttp://www.life.hu/news/20161025-meghalt-a-remington-steele-alkotoja-michael-gleason.html78 évesen hunyt el Michael Gleason, aki a többi között a Remington Steele egyik alkotója volt. A nagy sikerű sorozat Pierce Brosnan főszereplésével készült, ez indította le a karrierjét. News--Meghalt a néni, aki finom süteményeket árult a Nyugatinál http://www.life.hu/news/20161025-tragedia-meghalt-a-neni-aki-sutiket-arult-a-nyugatinal-dobbenet.htmlA 86 éves Irénke néni halálhírét egyik ismerőse közölte a Facebookon. Az idős asszonyt nagyon sokan gyászolják. NewsOrigoRokonnak kiadva magát csalt ki az idős asszonytól több milliót egy nőhttp://www.life.hu/news/20161025-idos-asszonytol-csalt-ki-tobb-milliot-rokonnak-kiadva-magat.htmlCsalással vett át több millió forintot egy ismeretlen nő egy idős asszonytól: azt mondta, veszélyben van az élete, és pénzre van szüksége. A lányának adta ki magát, így tévesztette meg a sértettet. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. NewsOrigoBotrány! Doppingszert találtak egy elhunyt sportoló mintájában http://www.life.hu/news/20161025-besik-kudukhov-doppingszert-talaltak-a-mintajaban-a-sportolo-mar-elhunyt.htmlDoppingszert mutattak ki a három éve elhunyt Besik Kudukhov olimpiai ezüstérmes birkózó mintájában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.