Pedofil nagypapának adták 3 kislány felügyeletét

Forrás: Getty Images/iStockphoto/NinaMalyna/Ninamalyna -
gyámügy pedofil Szabolcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas gyerekkora volt annak a három kislánynak, akiket anyjuk halála után nagypapájuk felügyeletére bíztak. A 61 éves férfi alapvető szükségeleteikről sem gondoskodott, ráadásul szexuálisan is zaklatta a gyerekeket.

Rengeteg trauma érte a három kislányt: Bettina 12 éves, Barbara 10, Klaudia pedig 6. Ma már nevelőszülők gondoskodnak róluk, de nagyon sok szenvedésen mentek keresztül, mire eljutottak a békééig. Valószínűleg soha nem fogják tudni túltenni magukat teljesen az őket ért megrázkódtatásokon.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/NinaMalyna/Ninamalyna

A kis településen, ahol a kislányok nevelkedtek mindenki jól ismerte a nagypapát, és azt is tudták, hogy nem alkalmas a gyerekek nevelésére. "A lányok édesanyja, Magdika még 30 éves sem volt, amikor meghalt, veseelégtelenség vitte el szegényt. Két férje volt, az egyik otthagyta, a másik börtönbe került. A férfitól öt gyermeke született, Magdika a három lány mellett két idősebb fiút is nevelt.

A halála után a gyámhatóság a nagyapjuknak, Mihálynak adta a gyerekeket. Bár ne így történt volna!

Mihályról köztudott volt, hogy erőszakos ember, korábban már jó néhány évet ült nemi erőszakért" - mondta a Borsnak az egyik ismerős. A gyerekek 2014-ben kerültek nevelőszülőkhöz, de addigra már rengeteg borzalmon mentek keresztül. Nagyapjuk, D. Mihály a legalapvetőbb szükségleteikről sem gondoskodott.

Verte őket, nem vásárolt élelmiszert. Koldulni és lopni küldte a gyerekeket.

Hetente csak egyszer fürödhettek. A legszörnyűbb dolgokra azonban csak a nevelőszülőknél derült fény: szexuálisan zaklatta a gyerekeket a 61 éves férfi.

Képünk illusztráció Forrás: ANP/AFP/Roos Koole

A nagypapát letartóztatták, májusban a Nyíregyházi Törvényszék háromrendbeli szexuális erőszak bűntette és ötrendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt 12 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől való eltiltásra ítélte. Hétfőn a Debreceni Ítélőtábla jogerős döntést hozott, az elsőfokú ítéletet annyiban változtatták meg, hogy a büntetés letöltését fegyház helyett börtönben rendelte el.

Az anya elektromos kábellel fojtotta meg a saját gyermekéthttp://www.life.hu/news/20161025-nagyapaval-szexelt-az-anya-a-kisfia-rajuk-nyitott-az-anya-meggyilkolta.htmlMegfojtotta 8 éves kisfiát az anya, majd csatornába dobta, mert a gyermek rányitott, mikor ő az apósával szexelt. 30 év börtönre ítélték az olasz nőt. NewsThinkstockNégy pénisze van az újonnan felfedezett ezerlábúnakhttp://www.life.hu/news/20161025-kaliforniaban-negy-peniszu-ezerlabut-fedeztek-fel.htmlÚj ezerlábút találtak a kaliforniai Sequoia Nemzeti Park egyik márványbarlangjában. Több különlegességgel is rendelkezik az állat, a többi között például négy pénisze van, de nincs ezer lába. NewsOrigoNyilatkozott a Teréz körúti robbantó édesanyjahttp://www.life.hu/news/20161025-nyilatkozott-a-terez-koruti-robbanto-edesanyja-elmondta-mi-tortent-a-gyerekeivel.htmlNyilatkozott a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjének édesanyja. Elmondta, mi történt a gyerekeivel. News--Elhunyt a legendás amerikai színésznő, Cecilia Harthttp://www.life.hu/news/20161024-cecilia-hart-65-eves-koraban-elhunyt-a-szineszno-rakos-volt-halal.htmlA 65 éves filmcsillag halálát a férje és a fia együtt jelentették be a közösségi oldalukon. News--Levideózták a máltai reptéren történt légikatasztrófáthttp://www.life.hu/news/20161024-levideoztak-a-maltai-repulogep-balesetet.htmlLegalább öt ember vesztette életét a máltai repülőgép-balesetben. Egy katonai kisgép zuhant le a nemzetközi reptéren, a máltai kormány szerint francia határőrök utaztak a repülőn, ami a felszállás után nem sokkal lángba borult. News--Apja gyerekkorában elrabolta a Teréz körúti robbantóthttp://www.life.hu/news/20161024-gyerekkoraban-sajat-apja-rabolta-el-a-terez-koruti-robbantot.htmlA Teréz körúti robbantónak hányatott gyermekkora volt, még a Csellengőkben is szerepelt, hiszen a saját apja elrabolta őt. Incze Zsuzsa az eltűnt gyerekekkel foglalkozó műsor producere ismeri a történetüket, könyvében is ír a család drámájáról. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.