Öngyilkosságba kergeti a férfiakat egy 17 éves lány

Forrás: Twitter/Hanna -
öngyilkos lány öngyilkosság férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyenge, kitaszított, egyedülálló férfiakat szemel ki magának a 17 éves Hanna, aki megalázó dolgokat hajtat végre velük. A szeretet- és kapcsolathiányos pasik sok mindenre hajlandóak egy nő kedvéért. A lány játszik velük, végül öngyilkosságba kergeti őket.

Instabil pasikat szemel ki magának a 17 éves lány. Többnyire internetes játékok résztvevőiből választ, akiknek nincs senkijük, de éheznek a törődésre. Olyan gyenge férfiakat választ, akik bármit hajlandóak megadni neki. Hanna kedvéért rengeteg megalázó dolgot képesek végrehajtani, végül az öngyilkosságba taszítja őket.

Forrás: Twitter/Hanna

A lány nem is áltat senkit, Twitter-profilján világosan leírja, hogy durván bánik a férfiakkal, mert ők gyengék és nem érdemelnek jobbat. Kihasználja instabilitásukat, és megalázza őket, ebből merít erőt. A lány azt is kiírta, hogy mi a célja. "Szerintem a románc hülye dolog. Mindenki szakít, így, vagy úgy, de vége lesz a kapcsolatnak.

Az egyetlen módja annak, hogy megfelelően csináljuk, az az, hogy együtt leszünk öngyilkosok.

Szóval az az álmom, hogy megtaláljam a férfi páromat, akivel élvezhetjük az életet, majd együtt öngyilkosok leszünk" - olvasható Hanna oldalán. A fiatal lány nagyon sok olyan 'alanyt' talált már, akik bármire hajlandóak voltak érte, és addig nem áll le, míg öngyilkosságba nem hajszolja őket. A rendőrség már eljárást is indított ellene- írja a Daily Mail.

A Teréz körúti robbantó nagybátyja szerint nem az unokaöccse volt a tetteshttp://www.life.hu/news/20161026-a-terez-koruti-robbanto-nagybatyja-nem-hiszi-hogy-az-unokaoccse-volt-a-tettes.htmlA rendőrség elfogta a Teréz körúti robbantással gyanúsítható személyt, akiről sok minden kiderült az elmúlt időszakban: megpróbáltatásokkal teli gyerekkora volt, a Csellengőkben is szerepelt. Nagybátyja szerint nem követhette el azt, amivel gyanúsítják. Szerinte ez nem vall a férfira. NewsOrigoSzexuális molesztálását rajzolta le a kislányhttp://www.life.hu/news/20161025-pap-szexualisan-molesztalta-a-kislanyt-lerajzolta-szenvedeset.htmlAz 5 éves kislány szívszaggatói rajzaira a szülei találtak rá, miután egy gyermekpszichológus azt javasolta nekik, kutassák át a szobáját szexuális erőszak nyomai után. News--A Viszkis rablót rágalmazással vádolja egykori tettestársahttp://www.life.hu/news/20161025-a-viszkis-rablot-orban-gabor-tettestarsa-vadolja-ragalmazassal.htmlPert indít a filmprodukciós iroda és Ambrus Attila ellen a Viszkis rabló tettestársa, ha a most készülő játékfilmben is megismétlik azt a rágalmat, mely szerint ő buktatta le a bankrablót. NewsOrigoSzerdától hűvös napok várnak ránk http://www.life.hu/news/20161025-jon-a-lehules-szerdatol-elo-kell-venni-a-teli-kabatot-idojaras.htmlA keddi napon még kellemes időnk lesz, szerdától viszont ne nagyon számíts 13 foknál magasabb hőmérsékletre. A köpönyeg.hu előrejelzése következik. News--Horrorbaleset történt egy népszerű vidámparkbanhttp://www.life.hu/news/20161025-az-ausztraliai-queensland-dreamworld-nevu-parkban-baleset-tortent-halal.htmlKetten kizuhantak a kerek csónakból, a másik kettő pedig a járműbe szorult. Egyiküket sem sikerült újraéleszteni. News--Meghalt a Remingston Steele alkotójahttp://www.life.hu/news/20161025-meghalt-a-remington-steele-alkotoja-michael-gleason.html78 évesen hunyt el Michael Gleason, aki a többi között a Remington Steele egyik alkotója volt. A nagy sikerű sorozat Pierce Brosnan főszereplésével készült, ez indította le a karrierjét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.