Az apa két gyerekével vetette magát a mélybe

Forrás: Facebook/Fara Araullo -
öngyilkos híd gyerekek öngyilkosság apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két kisgyermekével vetette magát a mélybe John Spincken New Jersey egyik hídjáról. Több mint 30 métert zuhantak, de csodával határos módon a gyerekek túlélték az esést, az apa viszont az életét vesztette.

Egy zavart apa két kisgyermekével együtt hétfőn New Jersey egyik hídjához vonult, és a mélybe vetette magát. A 37 éves John Spincken azonnal életét vesztette a több mint 30 méteres zuhanásban, de az 1 és 3 éves gyerekek csodával határos módon túlélték apjuk öngyilkos akcióját.

Forrás: Facebook/Fara Araullo

A rendőrség megdöbbent, szerintük is elképesztő, hogy a kicsik bár sérülésektől nem mentesen, de túlélték a zuhanást. Azután indultak el az apa és a gyerekek keresésére, hogy Spicken feleségének egy barátja telefonon jelentette, a férfi a gyermekek bántalmazásával fenyegetőzött.

A rendőrök az apa testét a híd alatt egy erdős területen találták meg, a gyerekek eszméletüknél voltak,

és a közelben sírtak. A kicsiket kórházba szállították, az 1 évesnek agyrázkódása lett, néhány bordája eltört, és a tüdeje is sérült. A 3 évesnek szintén agyrázkódása van, de várhatóan mindketten teljes mértékben fel fognak épülni - írja a People.

Így rázza ritmusra négy cica, méghozzá az utcán http://www.life.hu/news/20161026-cicak-az-utcan-utcazenesz-eloadas-ilyen-cuki-videot-meg-nem-lattal.htmlEgyetlen járókelő sem állt meg, amikor a fiatal fiú zenélni kezdett az utcán. Egyedül négy kisállat gondolta, úgy, hogy ezt érdemes meghallgatni. News--A sorozatgyilkos Bene László fegyverrel akar meghalnihttp://www.life.hu/news/20161026-bene-laszlo-a-skalas-gyilkos-fegyverrel-akar-meghalni.htmlNem engedték feltételesen sem szabadlábra Bene Lászlót, aki annak idején tettestársával, Donászi Aladárral követett el rablásokat és gyilkosságokat. A bűnöző csalódott, hogy továbbra is börtönben kell lennie. Több embert is megöltek, ő maga pedig fegyverrel a kezében szeretne majd meghalni. NewsOrigoÖngyilkosságba kergeti a férfiakat egy 17 éves lányhttp://www.life.hu/news/20161026-a-17-eves-hanna-megalazza-es-ongyilkossagba-hajszolja-a-ferfiakat.htmlGyenge, kitaszított, egyedülálló férfiakat szemel ki magának a 17 éves Hanna, aki megalázó dolgokat hajtat végre velük. A szeretet- és kapcsolathiányos pasik sok mindenre hajlandóak egy nő kedvéért. A lány játszik velük, végül öngyilkosságba kergeti őket. NewsOrigo20 évig élt egy lyukban a 16 éves fiúhttp://www.life.hu/news/20161026-a-rendorok-veletlen-bukkantak-ra-szornyu-korulmenyek-kozott.htmlArmando de Andrade egy sötét, ablaktalan szobában élt 20 évet, ahová családja zárta be. A rendőrség ágyhoz kötve, alultáplálva talált rá. Viselkedéséből nem derült ki, hogy kábítószer hatása alatt állt-e, vagy csak a félelem miatt nem tudott megszólalni. News--Újabb plasztikai műtétre gyűjt pénzt a sokgyerekes szilikoncsodahttp://www.life.hu/news/20161025-ujabb-plasztikai-mutetre-gyujt-penzt-a-sokgyermekes-szilikoncsoda-amanda-love.htmlA 39 éves Amanda Love élete a plasztika: a skóciai Cumbernauld-ban élő nő nem dolgozik, hanem háziasszonykodik, és minden pénzét magára költi. Ruhák helyett azonban a műtétekért rajong. NewsOrigoÉlő adásban vallotta a férfi: megerőszakolta és megölte a 4 éves kislánythttp://www.life.hu/news/20161025-elo-adasban-vallotta-be-himmet-akturk-hogy-megeroszakolta-majd-megolte-a-szomszed-kislanyt.htmlAz egyik török tévéműsor, ami családi drámák feldolgozására specializálódott, egy négyéves kislány eltűnésének ügyét dolgozta fel. A felvétel közben megdöbbentő dolog történt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.