Tragédia! Meghalt a 11 hónapos, fejbe lőtt csecsemő

Forrás:Dreamstime -
halál kisfiú fegyver csecsemő tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hír mindenkit megrázott, hiszen pár nappal ezelőtt még arról lehetett olvasni, hogy a gyermek felébredt a kómából. 

A kisfiút a saját édesapja lőtte homlokon, méghozzá egy légpuskával. A hírek szerint a férfi figyelmetlenül rakta le a töltött fegyvert, ami így elsült. A kórház október 25-én 15 órakor tájékoztatta hivatalból a rendőrséget arról, hogy a kisgyermek meghalt. A körülmények miatt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megváltoztatta a bűncselekmény minősítését: mostmár gondatlanságból elkövetett emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak - írja a bama.hu.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime
Így rázza ritmusra négy cica, méghozzá az utcán http://www.life.hu/news/20161026-cicak-az-utcan-utcazenesz-eloadas-ilyen-cuki-videot-meg-nem-lattal.htmlEgyetlen járókelő sem állt meg, amikor a fiatal fiú zenélni kezdett az utcán. Egyedül négy kisállat gondolta, úgy, hogy ezt érdemes meghallgatni. News--Élő adásban vallotta a férfi: megerőszakolta és megölte a 4 éves kislánythttp://www.life.hu/news/20161025-elo-adasban-vallotta-be-himmet-akturk-hogy-megeroszakolta-majd-megolte-a-szomszed-kislanyt.htmlAz egyik török tévéműsor, ami családi drámák feldolgozására specializálódott, egy négyéves kislány eltűnésének ügyét dolgozta fel. A felvétel közben megdöbbentő dolog történt.NewsOrigoMeghalt a Remingston Steele alkotójahttp://www.life.hu/news/20161025-meghalt-a-remington-steele-alkotoja-michael-gleason.html78 évesen hunyt el Michael Gleason, aki a többi között a Remington Steele egyik alkotója volt. A nagy sikerű sorozat Pierce Brosnan főszereplésével készült, ez indította le a karrierjét. News--Rokonnak kiadva magát csalt ki az idős asszonytól több milliót egy nőhttp://www.life.hu/news/20161025-idos-asszonytol-csalt-ki-tobb-milliot-rokonnak-kiadva-magat.htmlCsalással vett át több millió forintot egy ismeretlen nő egy idős asszonytól: azt mondta, veszélyben van az élete, és pénzre van szüksége. A lányának adta ki magát, így tévesztette meg a sértettet. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. NewsOrigoElhunyt a legendás amerikai színésznő, Cecilia Harthttp://www.life.hu/news/20161024-cecilia-hart-65-eves-koraban-elhunyt-a-szineszno-rakos-volt-halal.htmlA 65 éves filmcsillag halálát a férje és a fia együtt jelentették be a közösségi oldalukon. News--Horrorbaleset Ferihegynél - Nyolc sérült vanhttp://www.life.hu/news/20161023-brutalis-harmas-karambol-ferihegynel-nyolc-serult-egy-eletveszelyes.htmlHármas karambol történt vasárnap reggel Ferihegynél. Az ütközésben nyolcan megsérültek, egyikük életveszélyesen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.