Kavart egy diákjával, tönkrement a tanárnő élete

Forrás: Thinkstock -
tanárnő vetkőztetés vetkőzés News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Beth Haglin hiába tudta, hogy nem szabad összejönnie egyik tanítványával sem, mégsem bírt ellenállni a kísértésnek. Így lassacskán elkezdett összeomlani a fiatal, csinos tanárnő élete. 

A kínos történetről az Elite Daily számolt be. Mary Beth Haglinnek az egyik, mindössze 17 éves diákja udvarolt. A tanárnő 23 éves volt, és bár tudta, hogy veszélyes vizekre evezett, nagyon imponált neki a 17 éves fiú kedves udvarlása. A fiú ostromát végül siker koronázta, és a tanárnő beadta a derekát.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Mindössze hat év volt közöttük a korkülönbség, de attól még nem lehetett eltekinteni a ténytől, hogy tanár-diák viszonyban vannak. Haglin állítólag elmesélte, tetszettek neki az olyan szövegek, hogy „Imádom, hogy olyan illatod van, mint egy pizzának, amiből mindig akarok egy szeletet”. A fiú azért mondott ilyeneket a nőnek, mert annak néha erős ételszaga volt, másodállásban ugyanis egy étteremben dolgozott.

A titkos viszonyukra hamarosan fény derült, a törvények szerint egyértelműen a nő a bűnös, hiszen hónapokig intenzív szexuális viszonyban volt egy fiatalkorúval.

A tanárnő szerint azonban ő az áldozat, hiszen már nincs állása, az élete összeomlott, és csak vetkőzni tud azért, hogy eltartsa magát. A fiatal fiút „pszichológiai preparátornak” nevezte, bár valószínűleg rossz szót használt, és predátort, vagyis ragadozót szeretett volna mondani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.