Rémisztő történet: randiműsorban is feltűnt az ismert sorozatgyilkos

Forrás: Youtube -
News randi sorozatgyilkos Rodney Alcala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rodney Alcala lelkén jópár nő halála szárad, ám ami igazán ijesztő a férfi történetében, az az, hogy évtizedekkel ezelőtt egy randiműsorban is szerepelt. 

Rodney Alcalát még 2010-ben halálra ítélték - akkor úgy döntöttek, méreginjekcióval végzik majd ki, ám az ügyben még mindig nyomoznak. A férfi 2013-ig 7 nő megölését ismerte be, ám állítólag közel sem ennyi gyilkosság írható a számlájára: áldozatainak száma a százat is meghaladhatja.

Forrás: Youtube

Alcala történetében azonban talán a legrémisztőbb az, hogy a férfi 1978-ban szerepelhetett a Dating Game című párkereső vetélkedőben, mindezt úgy, hogy akkor már börtönviselt volt, ahol nemi erőszak miatt ült,

illetve a szexuális természetű bűnelkövetők között tartották számon.

A netre felkerült az a párkereső műsor, amiben a férfi is szerepel. A vele látható nő, Cheryl randizott is Alcalával, végül azonban mégsem jött be neki a pasi, és nem kereste többször - neki valószínűleg ez volt a szerencséje.

Alcalának az volt a taktikája, hogy felajánlotta leendő áldozatainak, lefotózza őket. A hatóságok annak idején, 1979-ben találtak egy széfet, amiben többszáz nő fényképe volt, sokan meztelenül szerepeltek a képeken. A rendőrséget a mai napig keresik a fotókon látható nőkkel kapcsolatban, és folyamatosan derülnek ki a férfi számlájára írható újabb és újabb halálesetek.

Igazi sztárfocisták között játszhat a magyar tinédzser, Csoboth Kevinhttp://www.life.hu/news/20161027-csoboth-kevin-a-fiu-igazi-sztarfocistak-kozott-jatszhat-sportolo.htmlA fiatal fiú három­ezer kilométerre lakik a szüleitől a messzi Lisszabonban. A tehetségét már több nagyobb csapat is észrevette, sőt több szerződést is ajánlottak neki. NewsOrigoAz apa két gyerekével vetette magát a mélybe http://www.life.hu/news/20161026-az-apa-ket-kisgyerekevel-vetette-magat-a-melybe-a-kicsik-tuleltek.htmlKét kisgyermekével vetette magát a mélybe John Spincken New Jersey egyik hídjáról. Több mint 30 métert zuhantak, de csodával határos módon a gyerekek túlélték az esést, az apa viszont az életét vesztette. NewsOrigoEmma Morano 116 évével lett a világ legidősebb emberehttp://www.life.hu/news/20161026-az-olasz-emma-morano-116-evesen-lett-a-vilag-legidosebb-embere.htmlA legidősebb élő ember a világon az egyetlen, aki mindhárom évszázadban élt. A 116 éves Emma Morano szerint hosszú életének titka, hogy nyers tojást szokott enni, korán elalszik, és, hogy egyedülálló! News--Hatalmas mellei miatt nem ülhetett hullámvasútra a fiatal anyukahttp://www.life.hu/news/20161027-hatalmas-mellei-miatt-nem-ulhetett-hullamvasutra-a-fiatal-anyuka-a-vidamparkban.htmlA nagy mell bár nagyon szexi, sokszor igazi átok lehet. A fiatal anyuka azért nem ülhetett fel a vidámparkban a hullámvasútra, mert kebleit túlságosan nagynak ítélték. NewsThinkstockA sorozatgyilkos Bene László fegyverrel akar meghalnihttp://www.life.hu/news/20161026-bene-laszlo-a-skalas-gyilkos-fegyverrel-akar-meghalni.htmlNem engedték feltételesen sem szabadlábra Bene Lászlót, aki annak idején tettestársával, Donászi Aladárral követett el rablásokat és gyilkosságokat. A bűnöző csalódott, hogy továbbra is börtönben kell lennie. Több embert is megöltek, ő maga pedig fegyverrel a kezében szeretne majd meghalni. NewsOrigoÖngyilkosságba kergeti a férfiakat egy 17 éves lányhttp://www.life.hu/news/20161026-a-17-eves-hanna-megalazza-es-ongyilkossagba-hajszolja-a-ferfiakat.htmlGyenge, kitaszított, egyedülálló férfiakat szemel ki magának a 17 éves Hanna, aki megalázó dolgokat hajtat végre velük. A szeretet- és kapcsolathiányos pasik sok mindenre hajlandóak egy nő kedvéért. A lány játszik velük, végül öngyilkosságba kergeti őket. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.