Újabb merényletre készült a Teréz körúti robbantó?

Forrás: TV2 -
öngyilkos Teréz körúti robbantás robbantó öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kizárt, hogy újabb robbantásra készült a Teréz körúti merénylet elkövetésével gyanúsítható férfi. A házkutatás során ugyanis robbanóanyagokat találtak otthonának pincéjében, egyes források szerint pedig kész bombát is.

A Nagykanizsa melletti Homokkomáromban, egy helyi pincében lakott március óta a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja, akinél robbanóanyagokat találtak a napokban - írja az MTI a Zalai Hírlapra hivatkozva. A férfi előéletéről és gyerekkoráról kikerült hírek alapján nem tartják kizártnak a kriminálpszichológusok, hogy önmagával is végezni akart.

Forrás: TV2

"A fiatalkorban átélt traumák okozhatnak olyan pszichés problémákat, amelyek idáig vezetnek. Ha a szakértői vizsgálat azt fogja kimutatni, hogy pszichés betegségben szenved az elkövető, az akár büntethetőséget kizáró ok is lehet. Ha valamilyen személyiségtorzulás áll fenn nála - amely megakadályozza abban, hogy felmérje tettének súlyát -, ez enyhítő körülménynek számíthat" - mondta a Best Magazinnak dr. Végh József kriminálpszichológus utalva arra, hogy édesapja elrabolta kiskorában a gyanúsítottat. A családhoz közel álló ismerős szerint azonban a gyerekek jobb helyen voltak az apjuknál akkoriban. "Nem véletlen, hogy a bíróság neki ítélte a kicsiket. Az okokról nem szeretnék beszélni, de legyen annyi elég, hogy a gyerekek az apjukat imádták" - mondta az illető a magazinnak.

A Teréz körúti robbantó nagybátyja szerint nem az unokaöccse volt a tettes

A rendőrség elfogta a Teréz körúti robbantással gyanúsítható személyt, akiről sok minden kiderült az elmúlt időszakban: megpróbáltatásokkal teli gyerekkora volt, a Csellengőkben is szerepelt. Nagybátyja szerint nem követhette el azt, amivel gyanúsítják.Szerinte ez nem vall a férfira.

14 év börtön várhat az afgán lányra: a menekültek jelképe volthttp://www.life.hu/news/20161028-hamis-papirokkal-elt-pakisztanban-az-afgan-lany-14-ev-bortont-kaphat.html1985-ben került a National Geographic címlapjára egy világító szemű menekült lány, aki a kirekesztettek jelképévé vált. Azóta azonban több mint 30 év eltelt, és a nőnek attól kell tartania, hogy börtönbe kerül Pakisztánban, ugyanis hamis iratokkal tartózkodott az országban. News--Rémisztő történet: randiműsorban is feltűnt az ismert sorozatgyilkoshttp://www.life.hu/news/20161027-randimusorban-is-feltunt-az-ismert-sorozatgyilkos-rodney-alcala.htmlRodney Alcala lelkén jópár nő halála szárad, ám ami igazán ijesztő a férfi történetében, az az, hogy évtizedekkel ezelőtt egy randiműsorban is szerepelt. NewsOrigoIgazi sztárfocisták között játszhat a magyar tinédzser, Csoboth Kevinhttp://www.life.hu/news/20161027-csoboth-kevin-a-fiu-igazi-sztarfocistak-kozott-jatszhat-sportolo.htmlA fiatal fiú három­ezer kilométerre lakik a szüleitől a messzi Lisszabonban. A tehetségét már több nagyobb csapat is észrevette, sőt több szerződést is ajánlottak neki. NewsOrigoHatalmas mellei miatt nem ülhetett hullámvasútra a fiatal anyukahttp://www.life.hu/news/20161027-hatalmas-mellei-miatt-nem-ulhetett-hullamvasutra-a-fiatal-anyuka-a-vidamparkban.htmlA nagy mell bár nagyon szexi, sokszor igazi átok lehet. A fiatal anyuka azért nem ülhetett fel a vidámparkban a hullámvasútra, mert kebleit túlságosan nagynak ítélték. NewsThinkstockKavart egy diákjával, tönkrement a tanárnő életehttp://www.life.hu/news/20161027-kavart-egy-diakjaval-tonkrement-a-tanarno-elete-most-vetkozik-hogy-legyen-penze.htmlMary Beth Haglin hiába tudta, hogy nem szabad összejönnie egyik tanítványával sem, mégsem bírt ellenállni a kísértésnek. Így lassacskán elkezdett összeomlani a fiatal, csinos tanárnő élete. News--Hatvankét évesen meghalt Michael Masseehttp://www.life.hu/news/20161027-michael-massee-elhunyt-o-az-a-szinesz-aki-kioltotta-brandon-lee-eletet.htmlHatvankét éves korában hunyt el Michael Massee, aki A holló című film forgatásán egy fegyverrel súlyosan megsebesítette Brandon Lee színészt, aki később belehalt a sérüléseibe. Michael Massee soha nem tudta túltenni magát a szörnyű végkimenetelű baleseten. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.