Egyéves gyereket találtak holtan Cegléden, az anyát őrizetbe vették

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak - közölte kedd reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A mentőket vasárnap reggel riasztották egy ceglédi családi házhoz, ahol egy életjeleket nem mutató egyéves kisfiút találtak. Megkísérelték az újraélesztését, de nem jártak sikerrel - olvasható a police.hu oldalon. Az igazságügyi orvosszakértő szerint a kisfiú feltehetően bántalmazás miatt halt meg.
A rendőrség hétfőn eljárást indított emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt az anya, B. Mónika ellen, és a nőt őrizetbe vette.

Forrás: Thinkstock

Letépte egy ötéves gyerek karját egy ukrajnai állatkertben egy medvehttp://www.life.hu/news/20161031-letepte-egy-oteves-gyerek-karjat-egy-ukrajnai-allatkertben-egy-medve-a-kolyket-vedelmezte.htmlA fiú egy pár hónapos medvebocsot akart megsimogatni egy ukrajnai állatkertben, de a kölykét védelmező anyaállat rátámadt, és szétmarcangolta a karját, amit az orvosok már nem tudtak megmenteni. NewsOrigoJózsa Imre után újabb magyar színész hunyt el vasárnaphttp://www.life.hu/news/20161031--szoke-istvan-a-jaszai-mari-dijas-szineszt-es-rendezo-elhunyt.htmlElhunyt Szőke István, Jászai Mari-díjas színész és rendező. Józsa Imréhez hasonlóan ő is súlyos beteg volt, 74 évesen a kórházi ágyán halt meg. News--Trump mindenkit beperel, aki zaklatással vádoljahttp://www.life.hu/news/20161022-trump-mindenkit-beperel-az-elnokvalasztas-utan-aki-zaklatassal-vadolja.htmlDonald Trump szombaton, esetleges elnökségének első száz napját felvázoló programbeszédét megelőzően bejelentette: a választás után minden nőt beperel, aki szexuális bűncselekménnyel vádolta meg őt.News--Videoüzenetet küldött Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/news/20161023--hosszu-katinka-uszoolimpikon-1956-os-magyar-forradalom-60-evforduloja-alkalmabol-videouzenetet.htmlAz Iron Lady az 1956-os magyar forradalom 60. évfordulója alkalmából videoüzenetet küldött. News--Mellmarkolászással jósol a kínai férfi - Vírusként terjed a videóhttp://www.life.hu/news/20161023-mellmarkolaszassal-josol-a-kinai-ferfi.htmlVírusként terjed az a videó, amelyen egy kínai férfi egy nő mellét markolássza. Állítólag jóslás céljából. Kicsit bizarr, de megmutatjuk. News--1500 év börtönbüntetést kapott – Lányát is többször megerőszakolta (18+)http://www.life.hu/news/20161023-1500-ev-bortonbuntetest-kapott-a-ferfi-aki-186-szor-eroszakolta-meg-a-sajat-lanyat.html1503 évet kapott az a kaliforniai férfi, akit 186 rendbeli nemi erőszakban talált bűnösnek a bíróság. Az elítélt négy éven keresztül hetente kétszer-háromszor megerőszakolta saját lányát. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.