eltűnt személyek rendőrség eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal, 18 éves pécsi fiút keres a rendőrség. Varga Patrikot utoljára hétfő délután 4 órakor látták a pécsi Csontváry utca környékén.

A fiút utoljára délután 4 órakor látták Pécsett, a Csontváry utca környékén. Azóta sem telefonon, sem pedig máshogy nem lehet utolérni, életjelet sem adott magáról. A családtagok szerint nincs betegsége, sem káros szenvedélye a 18 éves Varga Patriknak. Rokonai jelentették eltűnését a rendőrségen.

Kérik, hogy aki Patrik jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait.

Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld száma.

Elképesztő úszósikert aratott Mányoki Attilahttp://www.life.hu/news/20161102-manyoki-attila-a-hiressegek-csarnokanak-tagja-lesz-pentektol.htmlTeljesítményével azt is kivívta magának Mányoki Attila, hogy tagja legyen a Hírességek Csarnokának, amely az Egyesült Államokban 1963 óta létezik. NewsOrigo20 évig élt egy lyukban a 16 éves fiúhttp://www.life.hu/news/20161026-a-rendorok-veletlen-bukkantak-ra-szornyu-korulmenyek-kozott.htmlArmando de Andrade egy sötét, ablaktalan szobában élt 20 évet, ahová családja zárta be. A rendőrség ágyhoz kötve, alultáplálva talált rá. Viselkedéséből nem derült ki, hogy kábítószer hatása alatt állt-e, vagy csak a félelem miatt nem tudott megszólalni. News--Elfogatóparancsot adtak ki a 17 éves fiatal ellenhttp://www.life.hu/news/20161104-bnago-csaba-ellen-elfogatoparancsot-adtak-ki.htmlA rendőrség elfogatóparancsot adott ki egy 17 éves fiatal fiú ellen. Rablás gyanúja miatt keresik Bangó Csabát, de eddig az intézkedéseik nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérik. NewsOrigoHogy micsoda? Olaj és festék helyett menstruációs vérével alkot a fiatal művészhttp://www.life.hu/news/20161103-jess-cummin-olaj-es-festek-helyett-menstruacios-verevel-alkot.htmlJess Cummin nem nagy művész, ám a neve egy csapásra ismert lett. Ez nem is csoda: Jess azzal került a hírekbe, hogy menstruációs vérével fest képeket. NewsOrigoElőzetes letartóztatásban a ceglédi gyerekgyilkos anyahttp://www.life.hu/news/20161103-elozetes-letartoztatasba-helyeztek-a-cegledi-gyerekgyilkos-anyat.htmlElőzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság csütörtök délután azt a nőt, aki vasárnap reggel ceglédi lakásán olyan súlyosan megverte másfél éves kisfiát, hogy már nem lehetett megmenteni a gyerek életét.NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoMenekülj mesterfokon! Escape room világbajnokságot rendeznek Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161103-escape-room-vilagbajnoksagot-rendeznek-budapesten.htmlImádod a szabadulós játékokat, és neked aztán nem okoz nehézséget ez a játék? Akkor most jól figyelj: pár hónap múlva ebből bajnokságot rendeznek Budapesten! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.