50 ezer lájkért cserébe megúszhatják a vizsgát a BGE hallgatói

vizsga Facebook tanulás BGE
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly közösségi küldetésért kampányolnak a BGE diákjai, 50 ezer lájkért cserébe nem kell vizsgázniuk.

A Budapesti Gazdasági Egyetem marketingtanára nem mindennapi egyezséget kötött a diákjaival. A fiatalok nagyon szeretnék megúszni a vizsgázást, mire a tanáruk egy kihívás elé állította őket: Készítsenek ezzel kapcsolatosan egy Facebook posztot, és tegyék közzé az oldalukon. 25 ezer lájk esetén 10 percre elhagyják a vizsgatermet, 50 ezer lájk után pedig egyszerűen nem kell megírniuk a vizsgát.

Az idő és az emberek támogatása nekik kedvezett, egy óra alatt több, mint 1700 kedvelést gyűjtöttek össze, és mostanra már az áhitott 50 ezer is meglett. Ám mindeközben a kommentelők hideg-meleg véleményekkel árasztják el a posztot. Van aki szerint az iskola hírnevét rontja a kezdeményezés, melynek következtében nem fogják komolyan venni a diákokat. "Érdekes. Főiskolások ilyet kérnek. Hát azért vagy fősulin, hogy tanuljál, nem azért, hgy csaljál. Csalni, lógni, puskázni általánosban, középsuliban szokás. Nem egyetemeken és főiskolákon."

Mások pedig kreatívnak gondolják a nem mindennapi kezdeményezést, és megvédik a hallgatókat a rosszalló hozzászólásoktól. "A sok színvonalas hozzászóló nem igazán fogja fel hogy EZ maga a marketing...."

Sebestyén Balázs megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20161104-sebestyen-balazs-megmutatta-miben-nem-tehetseges.htmlSebestyén Balázs nagyon tehetséges műsorvezető. A rádióban és a televízióban is egyaránt helyt áll. Most viszont kiderült, mihez nincs tehetsége a sztárnak... TV + SztárokOrigoHarry herceg fülig szerelmes- mindenkit kicselezett kedvese miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161104-harry-herceg-kicselezte-a-lesifotosokat-hogy-szerelmevel-lehessen.htmlÚgy döntöttek, külön töltik a Halloweent, de végül Harry kedvese után szökött Torontóba, hogy együtt lehessenek. TV + Sztárok--Kulcsár Edinát kidobta szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20161104-kulcsar-edinat-kirakta-szerelme-meglepo-fordulat.htmlKulcsár Edina és szerelme néhány hónapja alkot egy párt, de állításuk szerint imádják egymást, és életük végéig terveznek. Ezúttal viszont Edina elvetette a sulykot, és Csuti kitette őt... TV + SztárokOrigoVV Vivi rámászott Tyvirehttp://www.life.hu/sztarok/20161104-vivi-ramaszott-tyvire.htmlÚgy tűnik, Viviennek elvonási tünetei vannak, már ami a szexet illeti. Ezúttal Tivynél próbálkozott be, nem is akárhogyan. TV + SztárokOrigoBalesete után megszólalt Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/sztarok/20161104-megszolalt-balesete-utan-zalatnay-cini.htmlZalatnay Cini szörnyű balesetet szenvedett: néhány nappal ezelőtt leesett a lépcsőről, több bordája is eltört.TV + SztárokRTLKLUBVérengzés a villában - ez lett a buli végehttp://www.life.hu/sztarok/20161103-verzo-fejjel-es-szakadt-ruhakkal-buliztak-a-villalakok.htmlCsak erős idegzetűeknek ajánljuk a következő képsorokat. Vérző fejek, eltorzult arcok és szanaszét tépett ruhák - ez lett a buli vége.... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.