Súlyos hibát követett el Dani Mathers Playboy-modell: börtönbe mehet

body shaming testszégyenítés Danielle Mathers Playboy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár hat hónap börtönbüntetéssel is sújthatják Dani Mathers Playboy-modellt, aki egy edzőtermi fotóval kigúnyolta egy idős nő testét.

A BBC információi szerint vádat emelt a Los Angeles-i rendőrség Dani Mathers Playboy-modell ellen egy más testét megszégyenítő internetes fotó miatt. A képen egy 70 éves nő látható meztelenül az LA Fitness edzőterem öltőzőjében, mellette pedig egy másik fotón a 29 éves modell szerepel megvető arckifejezéssel. Hogy még egyértelműbb legyen a véleménye, a képhez azt a megjegyezést fűzte: "ha ezt nem tudom nem észrevenni, akkor te sem tudod".

Forrás: Origo

A playmate-et a magánélet megsértésével vádolják, ugyanis a kigúnyolt nő nem járult hozzá ahhoz, hogy fotója felkerüljön a világhálóra. A modell később azzal védekezett, azt hitte, a Snapchat-képet egy privát beszélgetésben küldte el. Mindenesetre, ha bűnösnek találjék, akár hat hónap börtönnel és 1000 dollár pénzbírsággal büntethetik.

Dani Mathers 2015 legjobb nője a Playboy szerint

Az 1957 óta kiosztott titulust az év bármely szakaszában átadhatják, a kiválasztott lányok januártól decemberig megjelenhetnek a címlapon: Mathers a júniusi szám borítóján volt. Mathers a tévénézőknek is ismerős lehet, a Gazdagok és szépek tizenhét epizódjában játszott 2005 és 2013 között.

"Csalódott vagyok" - Kizárták egy versenyből Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/news/20161105-kizartak-egy-versenybol-hosszu-katinkat-szabalytalan-rajt-miatt.htmlAz úszónő nem érzi fairnek a döntést. News--Itt a hó! Budapestre is megérkezetthttp://www.life.hu/news/20161104-idojaras-a-pilisben-a-borzsonyben-es-a-fovaros-egyes-reszein-is-szallingozott-a-ho.htmlA Pilisben, a Börzsönyben, és a főváros egyes részein is szállingózott a hópéntek reggel. Most már igazán beköszönt a tél. News--Megszólalt a Cegléden agyonvert kisfiú édesapjahttp://www.life.hu/news/20161101-megszolalt-a-cegleden-agyonvert-kisfiu-edesapja-az-anyat-gyanusitjak.htmlŐrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak - közölte kedd reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Most megszólalt a kisfiú édesapja. NewsOrigoHorrorbaleset Ferihegynél - Nyolc sérült vanhttp://www.life.hu/news/20161023-brutalis-harmas-karambol-ferihegynel-nyolc-serult-egy-eletveszelyes.htmlHármas karambol történt vasárnap reggel Ferihegynél. Az ütközésben nyolcan megsérültek, egyikük életveszélyesen. News--Józsa Imre után újabb magyar színész hunyt el vasárnaphttp://www.life.hu/news/20161031--szoke-istvan-a-jaszai-mari-dijas-szineszt-es-rendezo-elhunyt.htmlElhunyt Szőke István, Jászai Mari-díjas színész és rendező. Józsa Imréhez hasonlóan ő is súlyos beteg volt, 74 évesen a kórházi ágyán halt meg. News--Elhunyt Vlagyimir Zelgyin, a legidősebb aktív színészhttp://www.life.hu/news/20161031-elhunyt-vlagyimir-zelgyin-a-legidosebb-aktiv-szinesz-moszkvaban.htmlElhunyt 101 éves korában Vlagyimir Zelgyin szovjet és orosz színész hétfőn Moszkvában, akit a Guinness rekordok könyve a világ legidősebb aktív színművészeként tartott számon. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.