2 órányi házasság után vált el egy pár

Forrás: Dreamstime -
esküvő házasság válás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szerelmes pár kelt egybe Szaúd-Arábiában, ám az esküvő után 2 órával már el is váltak. Miért? A feleség Snapchaten tette közzé a ceremónia képeit.

A fénykép- és videómegosztó alkalmazás használata azonnali válást eredményezett, ugyanis a férj a házassági szerződésbe is belefoglaltatta:

Twitter, Snapchat és Instagram használata tilos!

A boldog feleség azonban nem bírta megállni, hogy néhány képet ne tegyen közzé az esküvői szertartásról, így a szabály értelmében a házasság a megsemmisülés útjára lépett – írta meg a DailyMail.

Forrás: Dreamstime

"A húgom sajnos nem tartotta be az ígéretét, és Snapchaten osztotta meg az esküvői képeit a barátnőivel. A férf reakciója pedig az volt, hogy beadta a válókeresetet." -mesélte a feleség testvére. A két család között hatalmas vita alakult ki a történtek miatt. A feleség hozzátartozói igazságtalannak és tisztességtelennek tartják a férfi viselkedését, míg az ő rokonai abszolút egyetértenek a döntéssel.

Érdekesség, hogy nem ez az első ilyen eset Szaúd-Arábiában. Év elején egy másik esküvő is kudarcba fulladt, mert a feleség a ceremóniát követő első éjjelen

szex helyett SMS-ezett.

A feleség azért utasította vissza újdonsült férje közeledését, mert válaszolni szeretett volna a barátoktól kapott gratulációs üzenetekre. A férfi totálisan kiakadt, és azonnal számon kérte feleségét, hogy a barátai vagy házassága a fontosabb? A nő azt válaszolta, hogy a barátai, melyet azonnali válás követett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.