Tasnádi Péter újra börtönben találta magát

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
szabadulás Tasnádi Péter börtön vállalkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
18 év börtön után is bizakodó az egykori vállalkozó.

Tasnádi Péter minden erejével életének újrakezdésén dolgozik. Régi kapcsolatait, barátait és ismerőseit keresi fel a 67 éves vállalkozó, aki 1,5 hónapja hagyta el a börtön épületét. A történteket egyszerűen összefoglalva ennyit kommentelt:

„Ezt is túléltem."

- mesélte a Borsnak Tasnádi. A hosszú börtönévek ellenére is pozitívan néz a jövőbe, igyekszik tartalmas élményekkel gazdagítani a mindennapjait.

Aktív életet folytat a közösségi oldalán is, szívesen osztja meg értékes pillanatait a követőivel. Finom baráti ebédek, sport és fodrászlátogatás is látszik a fotóin. Egerben telepedett le, ahol Hangácsi Géza edzőt is meglátogatta. Péter kedvenc sportja az ökölvívás, melynek űzéséhez Szántó Imre „Öcsi bácsi" segítségét, szakértelmét kérte.

Budapest, 2016. szeptember 14. Az ítélethirdetés után elvezetik a vesztegetéssel vádolt Tasnádi Pétert büntetőperének befejeztével a Fővárosi Ítélőtáblán 2016. szeptember 14-én. Az ügyben Tasnádit jogerősen felmentette a bíróság. MTI Fotó: Mohai Balázs Forrás: MTI/Mohai Balázs

Tasnádi láthatóan nem iszonyodik a történtek ellenére sem a börtöntől, hiszen nemrég látogatta meg egy barátját a szombathelyi fegyházban. Nagyon fontos számára a barátság, hálás azért, hogy barátai a börtönidők alatt is kitartottak mellette. A kellemes kinti élmények ellenére visszavágyik az üzleti életbe, de még nem tudja milyen területen szeretne elhelyezkedni.

Abban azonban biztos, hogy nem akar többé őrző-védő szolgáltatással foglalkozni.

Elmondása szerint jó kapcsolatokkal könnyű pénzt keresni, de neki sajnos nincsenek ilyenek a tarsolyában. Annak idején egy szemlőhegyi palotában élt, Mercedesszel járt, és nem engedte magát elcsábítani az olajjal való kereskedésbe. Kereshetett volna jóval többet is, de elégedett volt a havi 30-40 milliós legális bevételével. - mesélte a PestiSrácok.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.