Potyautas: a repülőn okozott hatalmas pánikot a kígyó

Forrás: Videa.hu -
repülő kígyó vipera pánik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szívesen látott vendég jelent meg az Aeroméxico légitársaság egyik belföldi járatán. A csomagtárolókból egyszer csak egy vipera bukkant elő, ami érthetően hatalmas pánikot keltett az utasok között.

Felzavarta az Aeroméxico légitársaság utasterében az állóvizet egy nem kívánatos potyautas. A Torreónból Mexikóvárosig tartó út általában problémák és felhajtás nélkül szokott lezajlani, kivéve, amikor egy kígyó csak úgy a semmiből megjelenik a fedélzeten. A vipera a csomagtárolóból bukkant elő, egy utas pedig megörökítette a nem mindennapi esetet.

Forrás: Videa.hu

A több mint fél méteres hüllő hatalmas pánikot keltett, főként mikor a tárolóból kiszabadulva az ülések felé vette az irányt. Az eltévedt viperát végül egy takaró segítségével fogták el, és szerencsére senkinek nem esett bántódása - írja a Zocalo.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.