időjárás-előrejelzés időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
d

Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, szitálás. Élénk lesz az északi szél.

Reggel 3, délután 7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Szerdán reggel még borús valószínű, majd fokozatosan csökken a felhőzet, délután már egyre több helyen süt ki a nap. Az ÉNy-i szél megerősödik. Hideg időre van kilátás: reggel 3, délután 5 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Csütörtökön változóan felhős idő lesz, csupán elszórtan fordul elő záporeső, havas eső. Reggel gyengén fagyhat, délutánra 2 és 8 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken gyakran lesz erősen felhős az ég, és elszórtan ismét kialakulhat rövid ideig tartó zápor, vagy hózápor. Reggel -2, délután +5 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

7 ufót vettek videóra a Michigan-tónálhttp://www.life.hu/news/20161107-7-ufot-lattak-a-michigan-tonal.htmlHátborzongató videó látott napvilágot, amit a Michigan-tónál készítettek. Sokak szerint a felvételen igazi ufókat láthatunk. NewsOrigoPotyautas: a repülőn okozott hatalmas pánikot a kígyóhttp://www.life.hu/news/20161108-repulon-okozott-hatalmas-panikot-egy-vipera.htmlNem szívesen látott vendég jelent meg az Aeroméxico légitársaság egyik belföldi járatán. A csomagtárolókból egyszer csak egy vipera bukkant elő a repülőn, ami érthetően hatalmas pánikot keltett az utasok között.NewsOrigoDebreceni fegyveres rablás elkövetőit keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20161107-debreceni-fegyveres-rablas-elkovetoit-keresi-a-rendorseg-a-lakossag-segitseget-kerik.htmlFegyveres rablás miatt keres a rendőrség több férfit, akik Debrecenben egy pisztollyal vagy annak utánzatával fenyegetettek meg egy nőt. Készpénzt és műszaki cikkeket vittek el a lakásból, a rablók közül kettő ismeretlen helyen tartózkodik. NewsOrigo2 órányi házasság után vált el egy pár http://www.life.hu/news/20161107-a-hazassag-utan-2-oraval-beadtak-a-valokeresetet.htmlEgy szerelmes pár kelt egybe Szaúd-Arábiában, ám az esküvő után 2 órával már el is váltak. Miért? A feleség Snapchaten tette közzé a ceremónia képeit. News--András herceg egykori szeretője ad tanácsokat Harry herceg új kedvesénekhttp://www.life.hu/news/20161107-andras-herceg-egykori-szeretoje-koo-stark-ad-tanacsokat-harry-herceg-uj-kedvesenek-meghan-markle-nek.htmlKoo Stark amerikai színésznő 1981-től másfél évig volt András herceg, Károly herceg öccsének kedvese. A pár ugyan szakított, a nő azonban mindig jó szívvel gondolt egykori kedvesére. A 60 éves színésznő a szívén viseli Harry herceg új kedvese, a szintén színésznő Meghan Markle sorsát, ezért nyílt levélben írta le tippjeit a fiatal lánynak. NewsNorthfotoTerrortámadástól tartanak Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20161107-terrortamadastol-tartanak-amerikaban-az-elnokvalasztas-elott.htmlA titkosszolgálat és az FBI terrortámadás veszélyére hívta fel a figyelmet: attól tartanak, hogy az elnökválasztás előtti napon várható a merénylet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.