Új szereplővel gazdagodik a Barátok közt csapata

Forrás: RTLKLUB -
színésznő sorozat videó Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karakter nem változik, csak a színész, aki alakítja. Egyelőre ennyit tudunk, ám ma este mindenre fény derül.

A 18 éve a Rtl Klubon futó sorozat történetében már többször előfordult, hogy lecserélődött egy-egy karakter megformálója. Először a Kertész család unokáját, Mátyás Tildát alakító színésznő változott, később Linda, Péter és Mónika esetében is láthattunk hasonlót.

Forrás: RTLKLUB

Az új színész szerepét illetően még sokat nem tudni, annyi viszont biztos, hogy egy hölgy személyével fog bővülni a csapat. A Barátok közt facebook oldalán közzétett videóban rövid bemutatkozást láthatunk az illetőtől, akit Laurának hívnak, és ma, november 8.-án láthatjuk majd először a sorozatban.

Babára vágyik Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20161108-szeretne-sajat-gyereket-a-baratok-kozt-szinesznoje.htmlA kedvelt színésznő imádja a kicsiket, hamarosan pedig szeretne saját gyermeket is. Szerinte nagyon fontos, hogy egyenrangú félként kezeljük a csöppségeket. TV + Sztárok--Műsort kapott Gáspár Laci az Rtl Klubon?http://www.life.hu/sztarok/20161108-gaspar-laci-musorvezetokent-is-bizonyithat-az-rtl-klubon.htmlGáspár Laci jelenleg az X-faktor 25 év felettiek csapatának mentori szerepét látja el. Humorával és sajátos kifejezéseivel azonnal kivívta a nézők szimpátiáját. Vajon emiatt döntött úgy a csatorna, hogy a műsor után sem engedi el az énekes kezét? TV + Sztárok--Csomor Csillával lesz még édesebb az élethttp://www.life.hu/sztarok/20161107-a-szineszno-is-csatlakozik-a-tv2-reality-showjaba.htmlEgy sikeres, csinos színésznővel bővül az Édes élet sztárcsapata. TV + Sztárok--8 milliárdot ért volna Mariah Carey házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20161107-valas-eseten-8-milliardot-kapott-volna-mariah-carey.htmlA popdíva házassági szerződése felfoghatatlan összegekről mesél. TV + Sztárok--VV Vivi becserkészte Somát?http://www.life.hu/sztarok/20161107-vv-vivi-szexi-tanccal-csabitotta-el-somat.htmlVV Vivi az első pillanattól kezdve odavan az ő szőke hercegéért, Somáért. A villa butuskáját az sem zavarja, hogy a fiú már menekül előle. Ezúttal mindent feltett egy lapra, hogy végre övé lehessen a szeretett férfi... TV + Sztárok--Ryan Phillippe 5 év együttélés után szakítotthttp://www.life.hu/sztarok/20161104-10-honappal-az-eljegyzes-utan-szakitott-a-sztarpar.htmlMár az eljegyzés is megvolt, mégis szakított Ryan Phillippe és kedvese, Paulina Slagter. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.