eltűnt személyek rendőrség eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt egy 30 éves nő, aki november 4-én érkezett haza Angliából. Telefont sem vitt magával, családja fél, hogy baja esett.

Lovrity Ágnes Annát keresi a rendőrség, aki november 7-én távozott XI. kerületi lakásából. Iratokat, pénzt és telefont sem vitt magával. Holléte ismeretlen. A család elárulta, hogy a fiatal nő az elmúlt hetekben felélte minden tartalékát, ugyanis sem itthon, sem Angliában nem talált munkát magának.

Feláldozná szüzességét anyja életéért egy tini lányhttp://www.life.hu/news/20161109-szexualis-hirdetessel-gyujt-penzt-edesanyja-kezelesere-egy-lany.htmlEladná testét a fiatal lány, ha ezzel anyját megmenthetné. NewsThinkstockVérét adta egy kutyus, hogy megmentse egy társa életéthttp://www.life.hu/news/20161109-az-5-eves-doberman-veradassal-segitett-egyik-pajtasan.htmlVéradással támogatta egy doberman a pajtását. Bizony az állatok világában is elkél néha a segítség. News--Második világháborús bombára bukkantak Budapesten http://www.life.hu/news/20161109-masodik-vilaghaborus-bomba-miatt-fog-lassulni-a-forgalom.htmlÚjabb háborús bombát találtak, a főváros forgalmának egy-egy részén lezárásokra számíthatunk. News--Két nőnek vágta el a torkát egy brit bankár http://www.life.hu/news/20161108-mindket-nonek-elvagta-a-torkat-a-brit-ferfi.htmlGyilkosságért elítélték azt a brit bankárt, aki két évvel ezelőtt hidegvérrel ölt meg két nőt. News--7 ufót vettek videóra a Michigan-tónálhttp://www.life.hu/news/20161107-7-ufot-lattak-a-michigan-tonal.htmlHátborzongató videó látott napvilágot, amit a Michigan-tónál készítettek. Sokak szerint a felvételen igazi ufókat láthatunk. NewsOrigo2 órányi házasság után vált el egy pár http://www.life.hu/news/20161107-a-hazassag-utan-2-oraval-beadtak-a-valokeresetet.htmlEgy szerelmes pár kelt egybe Szaúd-Arábiában, ám az esküvő után 2 órával már el is váltak. Miért? A feleség Snapchaten tette közzé a ceremónia képeit. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.