81 éves balatoni férfi kiskorúnak fizetett a szexért

Forrás: Dreamstime -
kiskorú szex pénz Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalkorú ismerősét vette rá a 48 éves Balaton-parti lakos, hogy létesítsen szexuális kapcsolatot egy 81 éves férfival, aki minden alkalom után fizetett az együttlétekért. A férfi tisztában volt a lány életkorával.

Kerítés és szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség két Balaton-parti lakos ellen. A balatonszemesi 48 éves nő akkor még gyermekkorú ismerősét vette rá, hogy létesítsen szexuális kapcsolatot egy Zamárdiban élő 81 éves férfival. Az aktus után minden alkalommal fizetett az együttlétekért az illető.

Pénzért szexelt a 81 éves férfi egy gyermekkorú lánnyal - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A pénzt a 48 éves nőnek adta át a fiatal lány minden találkozó után. A férfi végig tisztában volt a lány életkorával, és olykor még ellenszolgáltatás nélkül is támogatta anyagilag a fiatalt. A rendőrök kedden hallgatták ki a nőt és a férfit és kezdeményezték a 48 éves asszony letartóztatását. A 81 éves férfit szabadlábon hagyták - Police.hu.

Megtalálták a másfél éve eltűnt nő holtestéthttp://www.life.hu/news/20161111-a-szolnoki-rendorok-egy-noi-holttestet-talaltak-megvan-az-eltunt-aldozat.htmlA szolnoki rendőrök egy női holttestet találtak egy jászfelsőszentgyörgyi erdőben. Egy férfit őrizetbe vettek. News--Megszólalt a brutális kettős gyilkos édesanyja: “Mi is féltünk tőle”http://www.life.hu/news/20161111-a-szazhalombattai-sz-krisztian-kettos-gyilkos-edesanyja-is-felt-sajat-fiatol.htmlA százhalombattai kettős emberölést elkövető, Sz. Krisztián tárgyalásán édesanyja is megjelent, aki bevallotta, ők is féltek a férfitól. A brutális gyilkos konyhakéssel mészárolta le gyerekkori barátjának szüleit, majd mesét nézetett az életben maradt fiúval. News--Saját magát leplezte le Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20161110-erzsebet-kiralyno-maga-leplezte-le-legujabb-portrejat.htmlII. Erzsébet királynő maga leplezte le kedden Londonban legújabb portréját, amelyet az északír művész, Colin Davidson készített az uralkodóról. News--Eltűnt egy fiatal nő!http://www.life.hu/news/20161110-eltunt-not-keres-a-rendorseg.htmlEltűnt egy 30 éves nő, aki november 4-én érkezett haza Angliából. Telefont sem vitt magával, családja fél, hogy baja esett. NewsOrigoLövöldözés volt Seattle-ben egy Trump-ellenes tüntetés közelébenhttp://www.life.hu/news/20161110-trump-ellenes-tuntetes-kozeleben-lovoldoztek-seattle-ben.htmlÖt embert meglőttek az Egyesült Államok északnyugati nagyvárosában, Seattle-ben szerdán este a Trump-ellenes tüntetések közelében - adta hírül a helyi tűzoltóság egy Twitter-üzenetben. A sebesültek közül kettőnek életveszélyes az állapota. News--Sokkoló dolgokat jósolt meg halála előtt az idős bolgár látnokhttp://www.life.hu/news/20161110-baba-vanga-bolgar-latnok-1996-ban-sokkolo-dolgokat-josolt-meg.htmlBaba Vanga mindent tudott: 1996-ban, 85 évesen a halála előtt olyan dolgokat jósolt meg évekkel előre, amik azóta meg is történtek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.