Két újabb holttestet találtak a sorozatgyilkos birtokán

Forrás: Courtsey Spartanburg Country Sheriff -
gyilkosság nyomozás sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spartanburg megyei halottkém azonosította azokat az emberi maradványokat, melyeket a feltételezett sorozatgyilkos, Todd Kohlhepp erdei ingatlanjában találtak meg.

Meghan Leigh McCraw Coxie és Johnny Joe Coxie, a húszas éveikben járó fiatal pár volt, akiknek eltűnését Meghan édesanyja jelentette be 2015 decemberében. A pár családja sokáig nem is tudta, hogy szeretteik életben vannak-e még. A lányt november 13-án vasárnap, a fiút hétfőn találták meg. Maradványaikat már be is gyűjtötték a halottkémek - tudta meg a People Magazin.

Todd Kohlhepp Forrás: Courtsey Spartanburg Country Sheriff

A gyilkost múlt héten tartóztatták le, miután valaki zajokat hallott kiszűrődni az udvarán található konténerből. Egy 30 éves nőt találtak meg ott, Kala Brownt , akit a

nyakánál fogva kötözött ki

a mészárló. A túszként fogvatartott fiatal nő elmesélte, hogy párját is rabul ejtette a gyilkos, majd a

szeme láttára ki is végezte.

Ezen kívül még másik négy holttestről is beszámolt a nyomozóknak.

Előzetes vizsgálatok szerint minden áldozatát fegyverrel ölte meg a 45 éves Kohlhepp. A gyilkos 96 hektáros birtokát a hatóságok átfésülik, további nyomokat, emberi maradványok után kutatnak, bár pillanatnyilag úgy vélik, hogy nem lesz több bizonyíték.

Kohlhepp ezzel egyidejűleg bevallott egy

13 évvel ezelőtti gyilkosságot is,

amely során szintén fegyverrel ölt egy kerékpár üzletben. Olyan részleteket mesélt a nyomozóknak, amelyeket csak a gyilkos tudhatott. A terhelő bizonyítékok fényében már elegendő információ áll az igazságszolgáltatás kezében ahhoz, hogy elítéljék Todd Kohlheppet.

Megszólalt a brutális kettős gyilkos édesanyja: “Mi is féltünk tőle”http://www.life.hu/news/20161111-a-szazhalombattai-sz-krisztian-kettos-gyilkos-edesanyja-is-felt-sajat-fiatol.htmlA százhalombattai kettős emberölést elkövető, Sz. Krisztián tárgyalásán édesanyja is megjelent, aki bevallotta, ők is féltek a férfitól. A brutális gyilkos konyhakéssel mészárolta le gyerekkori barátjának szüleit, majd mesét nézetett az életben maradt fiúval. News--Lövöldözés volt Seattle-ben egy Trump-ellenes tüntetés közelébenhttp://www.life.hu/news/20161110-trump-ellenes-tuntetes-kozeleben-lovoldoztek-seattle-ben.htmlÖt embert meglőttek az Egyesült Államok északnyugati nagyvárosában, Seattle-ben szerdán este a Trump-ellenes tüntetések közelében - adta hírül a helyi tűzoltóság egy Twitter-üzenetben. A sebesültek közül kettőnek életveszélyes az állapota. News--Saját főztje miatt kerülhet börtönbe egy nőhttp://www.life.hu/news/20161110-sajat-foztje-miatt-kerulhet-bortonbe-az-amerikai-mariza-ruelas.htmlSúlyos büntetést kaphat egy amerikai nő, ugyanis saját főztjét árulta egy Facebook-csoportban, ami tilos. Egy beépített nyomozó buktatta le, és lehet, hogy börtönbe kerül a házi koszt miatt. News--A 111 késszúrással meggyilkolt Laura szülei nem tudják feldolgozni a tragédiáthttp://www.life.hu/news/20161110-a-111-kesszurassal-meggyilkolt-laura-szulei-nem-kepesek-feldolgozni-a-tragediat.htmlBiológiai anyja gyilkolta meg tavaly a kislányt különös kegyetlenséggel: 111 késszúrás végzett a gyerekkel. Családja nem tudja feldolgozni a tragédiát. Tehetetlen dühöt éreznek, mert úgy gondolják, meg lehetett volna előzni ezt a borzalmat, ha eltiltják a szülőanyától a kislányt. NewsSokkoló dolgokat jósolt meg halála előtt az idős bolgár látnokhttp://www.life.hu/news/20161110-baba-vanga-bolgar-latnok-1996-ban-sokkolo-dolgokat-josolt-meg.htmlBaba Vanga mindent tudott: 1996-ban, 85 évesen a halála előtt olyan dolgokat jósolt meg évekkel előre, amik azóta meg is történtek. News--Nyomravezetői díjat ajánlottak fel népligeti gyilkos ellen http://www.life.hu/news/20161109-nepligeti-gyilkos-5-millio-forintot-ajanlott-fel-a-rendorseg-a-gyilkos-ellen.htmlAz áldozat egy fiatal nő, akit a fején sebesítettek meg. Úgy tudni, hogy a koponyáját ért ütésekbe halt bele. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.