Állítják: szemcseppel szívatják a tuskó utasokat a légiutas-kísérők

Forrás: AFP/Dominique Faget -
repülő szívatás légiutas-kísérő szemcsepp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több módszer is van arra, hogy a kellemetlenkedő utasokat megszívassák a légiutas-kísérők. Az egyik ezek közül a szemcsepp, amit nem az illető szemébe csempésznek bele, hanem a kávéjába!

Riasztják egymást a reptéri dolgozók, ha kellemetlen utas várható a fedélzetre. Ha már a check-in pultnál problémázik az ügyfél, akkor a belépőkártyáján keresztül figyelmeztetik egymást a munkatársak egy "XO" felirattal. A légiutas-kísérők ebből már tudják, nem lesz könnyű dolguk az emberrel és válogatott módszerekkel keserítik meg az illető útját.

Szemcseppel szívatják az utasokat - Képünk illusztráció Forrás: AFP/Dominique Faget

„Fapados koromban a nehéz eseteket beültettem két csecsemő vagy egy kövér ember mellé. Egy-egy lekezelő, csettintgetős és tiszteletlen utast úgy is lerendezhettünk, hogy

a kávéját jól felturbóztuk szemcseppel.

Olyan szaporaság jött rá emberünkre, mint a muraközi lóra. Szóltunk a kapitánynak, hogy aktiválja a biztonsági öveket bekapcsolni figyelmeztetést:

amikor az utas felemelkedett, hogy a mosdóba siet, valamelyikünk odarohant, megkérte, hogy üljön le, mert turbulencia van,

majd egy kicsit még húzott is a biztonsági övén. Mire megkegyelmeztünk neki, már zöldült a feje" - idéz a Blikk kollégájuk könyvéből, ami a reptéri munkák kulisszatitkairól szól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.