rendőrség késelés Budapest szóváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tinédzserek között tört ki vérontásig fajuló verekedés a Népszínház utcában. Többen megsérültek. 

Súlyos testi sértés miatt köröz két fiatalkorú gyanúsítottat a BRFK, a rendőrség szerint ők vertek és késeltek meg egy háromtagú társaságot szombat éjjel, a Népszínház utcai villamosmegállóban. A 16 éves kamaszok eddig ismeretlen okból összevesztek a megállóban álló fiatal társasággal, ami gyorsan verekedésig fajult: egy fiú állkapcsát eltörték, míg egy másik fiút és egy lányt többször is megszúrtak - írja a police.hu.

Késelés Budapesten Forrás: police.hu

A BRFK kéri, hogy aki képen látható gyanúsítottakat felismeri, tud hollétükről, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot. A bejelentő névtelenségét megőrizve is segíthet az ingyenesen 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán és a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Itt az első hó - Van, ahol 16 centit mérnekhttp://www.life.hu/news/20161113-nyugat-magyarorszagon-esik-a-ho.htmlMegérkezett az első hó Magyarországra, egyelőre csak az orzság nyugati részét érintette.News--Forró iszapba zuhant nyugdíjas, élve főzte meg magáthttp://www.life.hu/news/20161111-boliviaban-nyaralt-de-tobbe-nem-tert-haza.htmlGejzírek fotózása közben érte utol a halál a 71 éves nyugdíjas férfit. NewsThinkstockEltűnt egy fiatal nő!http://www.life.hu/news/20161110-eltunt-not-keres-a-rendorseg.htmlEltűnt egy 30 éves nő, aki november 4-én érkezett haza Angliából. Telefont sem vitt magával, családja fél, hogy baja esett. NewsOrigoA 111 késszúrással meggyilkolt Laura szülei nem tudják feldolgozni a tragédiáthttp://www.life.hu/news/20161110-a-111-kesszurassal-meggyilkolt-laura-szulei-nem-kepesek-feldolgozni-a-tragediat.htmlBiológiai anyja gyilkolta meg tavaly a kislányt különös kegyetlenséggel: 111 késszúrás végzett a gyerekkel. Családja nem tudja feldolgozni a tragédiát. Tehetetlen dühöt éreznek, mert úgy gondolják, meg lehetett volna előzni ezt a borzalmat, ha eltiltják a szülőanyától a kislányt. NewsNyomravezetői díjat ajánlottak fel népligeti gyilkos ellen http://www.life.hu/news/20161109-nepligeti-gyilkos-5-millio-forintot-ajanlott-fel-a-rendorseg-a-gyilkos-ellen.htmlAz áldozat egy fiatal nő, akit a fején sebesítettek meg. Úgy tudni, hogy a koponyáját ért ütésekbe halt bele. NewsThinkstockKét nőnek vágta el a torkát egy brit bankár http://www.life.hu/news/20161108-mindket-nonek-elvagta-a-torkat-a-brit-ferfi.htmlGyilkosságért elítélték azt a brit bankárt, aki két évvel ezelőtt hidegvérrel ölt meg két nőt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.