Így illusztrálta a szomorú valóságot egy művész

rajz művész üzenet szemléletváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
24 találó rajzos kép mutatja be, hogy hogyan változtattuk meg a világunkat.

A képek tulajdonosa egy olasz illusztrátor, aki szabadúszóként több témával kapcsolatban is alkot, és úgy döntötte megosztja velünk a világról alkotott véleményét. – tudta meg a BoredPanda.

A súlyos társadalomkritikákkal foglalkozó művész fantasztikus módját találta az információ közlésnek. A képek sok problémát dolgoznak fel, mint például: az okostelefonok átka, a közösségi média hátránya, az önmegvalósításról, a szorongásról, az emberi kapcsolatokról és még sok másról.

A képek egyértelmű üzenettel bírnak, jó grafikai stílusban, némi humorral fűszerezve.

/1611/_gy_i20161114151142Nézd meg, milyen lesz az új kétezres és az új ötezreshttp://www.life.hu/news/20161114-ilyenek-lesznek-az-uj-penzek-a-2000-es-az-5000-forintos-cimletu-bankjegyek-valtoznak-meg.htmlA jelenlegi 2000 és 5000 forintos bankjegyek 2017. július 31-ig maradnak a készpénzforgalomban, augusztus 1-jétől már csak a megújított bankjegyekkel lehet fizetni. NewsOrigoNemi erőszakkal gyanúsítják a tehetségkutatóban feltűnt magyar énekesthttp://www.life.hu/news/20161114-nemi-eroszakkal-gyanusitjak-a-ket-tehetsegkutatoban-feltunt-ferfi.htmlA Hungary's Got Talentben és a Csillag születikben is feltűnt énekest azzal gyanúsítják, hogy társával együtt megerőszakolt egy fiatal nőt. Szabadlábon védekezhetnek a feltételezett elkövetők. News--Döbbenetes gyilkosság: kivégezte fiatal szerelmét a magyar férfihttp://www.life.hu/news/20161114-megkeselte-24-evvel-fiatalabb-szerelmet-a-fancsali-ferfi.htmlVasárnap éjjel egyelőre ismeretlen okokból kivégezte 24 évvel fiatalabb szerelmét egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei férfi. Miután a nő életét vesztette, ő öngyilkosságot követett el. News--81 éves férfival szexelt egy 14 éves lány http://www.life.hu/news/20161114-fiatal-lany-szexelt-egy-81-eves-ferfival.htmlA fiatal lány pénzért cserébe rendszeresen ágyba bújt az idős férfival, de nem magának kereste a pénzt. NewsThinkstockMeghalt Jobst Kázmér, nemzetközi hírű magyar kutatóhttp://www.life.hu/news/20161109-elhunyt-jobst-kazmer-a-nemzetkozi-hiru-magyar-tudos.htmlElhunyt Jobst Kázmér, aki a celluláris klinikai kémia nemzetközi hírű kutatója. Életének 92. évében érte a halál november 5-én. News--Itt az első hó - Van, ahol 16 centit mérnekhttp://www.life.hu/news/20161113-nyugat-magyarorszagon-esik-a-ho.htmlMegérkezett az első hó Magyarországra, egyelőre csak az orzság nyugati részét érintette.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.