Hetekig nem találták meg a meggyilkolt nő holttestét

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi halálra verte élettársát Budapesten, majd a holttestét a lakásban hagyta.

Október 21-én kezdődtek a viták V. László és kedvese között az albérletben, melynek következtében a férfi

keményen ütlegelni kezdte a nőt,

aki a brutális verés következtében belehalt a sérüléseibe. –tudta meg a Hírpress.hu

Miért halunk meg hamarabb? hullaház halál halott dr. life Forrás: Thinkstock

Az 53 éves László a

holttestet a lakásban hagyta,

majd elmenekült a helyszínről. Az asszonyt csak jóval később, november 12-én fedezte fel a ház tulajdonosa, aki azonnal a rendőrséghez fordult.

Ezt követően november 13-án elkapták a gyilkost, akit gyanúsítottként hallgattak ki a zsaruk. A vallomástétel során beismerte a tettét, így ezt követőem őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását is.

Nézd meg, milyen lesz az új kétezres és az új ötezreshttp://www.life.hu/news/20161114-ilyenek-lesznek-az-uj-penzek-a-2000-es-az-5000-forintos-cimletu-bankjegyek-valtoznak-meg.htmlA jelenlegi 2000 és 5000 forintos bankjegyek 2017. július 31-ig maradnak a készpénzforgalomban, augusztus 1-jétől már csak a megújított bankjegyekkel lehet fizetni. NewsOrigoNemi erőszakkal gyanúsítják a tehetségkutatóban feltűnt magyar énekesthttp://www.life.hu/news/20161114-nemi-eroszakkal-gyanusitjak-a-ket-tehetsegkutatoban-feltunt-ferfi.htmlA Hungary's Got Talentben és a Csillag születikben is feltűnt énekest azzal gyanúsítják, hogy társával együtt megerőszakolt egy fiatal nőt. Szabadlábon védekezhetnek a feltételezett elkövetők. News--Döbbenetes gyilkosság: kivégezte fiatal szerelmét a magyar férfihttp://www.life.hu/news/20161114-megkeselte-24-evvel-fiatalabb-szerelmet-a-fancsali-ferfi.htmlVasárnap éjjel egyelőre ismeretlen okokból kivégezte 24 évvel fiatalabb szerelmét egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei férfi. Miután a nő életét vesztette, ő öngyilkosságot követett el. News--Egy szép családi ház árát költötte plasztikára egy nőhttp://www.life.hu/news/20161114-egy-vagyont-koltott-magara-a-plasztika-fuggo-no.htmlNina Peterson 27 millió forintnak megfelelő összeget költött szépészeti beavatkozásokra. News--Meghalt Jobst Kázmér, nemzetközi hírű magyar kutatóhttp://www.life.hu/news/20161109-elhunyt-jobst-kazmer-a-nemzetkozi-hiru-magyar-tudos.htmlElhunyt Jobst Kázmér, aki a celluláris klinikai kémia nemzetközi hírű kutatója. Életének 92. évében érte a halál november 5-én. News--Feláldozná szüzességét anyja életéért egy tini lányhttp://www.life.hu/news/20161109-szexualis-hirdetessel-gyujt-penzt-edesanyja-kezelesere-egy-lany.htmlEladná testét a fiatal lány, ha ezzel anyját megmenthetné. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.