Nemi erőszakkal gyanúsítják a tehetségkutatóban feltűnt magyar énekest

Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels -
Hungary's Got Talent nemi erőszak Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talentben és a Csillag születikben is feltűnt énekest azzal gyanúsítják, hogy társával együtt megerőszakolt egy fiatal nőt. Szabadlábon védekezhetnek a feltételezett elkövetők.

Az énekes egy 22 éves nőt erőszakolt meg társával együtt Nyíregyházán a gyanú szerint. A férfi két tehetségkutatóban is szerepelt: a Hungary's Got Talentben és a Csillag születikben is szerencsét próbált. A két gyanúsított szeptember 13-án becstelenítette meg a lányt, aki rögtön a rendőrséghez fordult.

Nemi erőszakkal gyanúsítják a két tehetségkutatóban is feltűnt férfit – Képünk illusztráció Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels

Még aznap elfogták a férfiakat, a nyíregyházi 28 éves énekest, valamint 25 esztendős társát. Kihallgatták őket, és bűnügyi őrizetbe kerültek, de már szabadlábon védekezhetnek.

"A nyomozást lezárta a rendőrség, és vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek. Ügyfelem szabadlábon védekezik" – mondta a Borsnak dr. Fazekas Sándor, az énekes ügyvédje, aki ennél többet nem árult el az esetről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.