Halott kisfiú szelleme jelent meg a háta mögött

halál gyermek szellem parapszichológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fotó is készült arról, hogy utazás közben a fiatal lány ülése mögül kikukucskál egy arc, aki a valóságban nem is volt ott.

A nő, Melissa Kurtz épp a lányával, Harperrel utazott egy szépségversenyre. A 13 éves lány unatkozott, ezért szelfizni kezdett a kocsiban, hogy elüsse valamivel az időt. A kétgyermekes édesanya csak egy hónappal később szúrta ki az ismeretlen utast a fotón – tudta meg a The Sun.

A 48 éves nő megdöbbent, de nem félt. Az első sokkhatás után kutakodni kezdett, és így mesélt az eredményeiről: „ Azon az útszakaszon, ahol a fotó készült, egy évvel ezelőtt halálos baleset történt, és meghalt egy kisfiú.”

Halálos autóbaleset történt azon az útszakaszon, ahol a halott kisfiú szelleme megjelent Forrás: Thinkstock

Greg Pocha parapszichológus szerint

a gyermek árnya azért jelent meg, hogy figyelmeztesse a 13 éves tini lányt, akinek nem volt becsatolva a biztonsági öve.

Édesanyja gyakran veszekszik emiatt, de ezek után valószínűleg soha többé nem fogja elfelejteni. A szakember azt is elmondta, hogy a kisfiú valószínűleg örökké az autópálya körül fog tartózkodni.

A halott kisfiúról készült képet itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.