Orosz tinik élőben közvetítették, hogyan lövöldöznek rendőrökre

Forrás: Instagram/denismurav -
öngyilkos tinédzser lövöldözés orosz öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két 15 éves orosz iskolás élőben közvetítette, ahogy rendőrökre lövöldöznek, majd miután nem láttak más kiutat, végeztek magukkal.

Rendőrökre lövöldözött két orosz tinédzser, amit egy alkalmazás segítségével élőben közvetítettek az interneten. Azt egyelőre nem tudni, miért nyitottak tüzet a hatóság embereire, de a két fiatal az Instagramon is közvetítette az eseményeket. Katya és Denis szerelmesek voltak, a fiúnak pedig már volt egy lövöldözős esete korábban.

Orosz tinik élőben közvetítették, hogyan lövöldöznek rendőrökre Forrás: Instagram/denismurav

Szerelme édesanyját lőtte lábon, amiért az számon kérte, lánya miért aludt a fiúnál engedély nélkül. A fiatalok egyébként könnyedén fegyverhez jutottak, mivel Katya édesapja a különleges erőknél szolgált, így otthon is volt bőven. A két fiatal miután tüzet nyitott a rendőrségre, magával is végzett. Egyértelműen öngyilkosok lettek. Denis videóban magyarázta meg tettüket.

"Ha nem adjuk meg magunkat, meghalunk, ha megadjuk magunkat, soha nem láthatjuk egymást"

- mondta a 15 éves fiú, mielőtt véget vetettek életüknek. A szakértők még vizsgálják az esetet - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.