30 év képekben: fantasztikusan jelenítette meg az idő múlását az imádott fotós

fotózás Chris Porsz News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igen kreatív fotósnak, Chris Porsznak remek ötlete támadt még évtizedekkel ezelőtt: a 70-es, 80-as és a 90-es években az utcai fotós órákat töltött Nagy-Britannia városaiban, Peterborough-ban és Cambridgeshire-ben, hogy az utcán embereket fotózzon. Mutatjuk is, miért! 

Chris Porsz már akkor tudta, mi a célja a képekkel, ugyanis most,

40 évvel az első fotók után ismét lefotózta ugyanazokat az embereket, ugyanazokon a helyeken.

Így készült el 135 szuper alkotás. Majd a képeket összerendezte, és egy könyvben adta ki őket rajongóinak: a Reunions című műhöz Jo Riley író készítette a szövegeket, így megismerhetjük a fotózott emberek személyes történeteit is. Az idő múlása az efféle fotókon látszik igazán – íme néhány remek alkotás a könyvből!

/1611/30__v20161117111229Gyurta Dániel elismerte, hogy Hosszú Katinkának sok mindenben igaza vanhttp://www.life.hu/news/20161116-gyurta-daniel-elismerte-hosszu-katinkanak-sok-mindenben-igaza-van.htmlHosszú Katinka nyílt levélben bírálta Gyárfás Tamás és az Úszószövetség munkáját. Leírta, azért várt eddig, mert a felkészülésére koncentrált, azonban már nem bírta tovább! Gyurta Dániel is reagált úszótársa szavaira, sokban egyetért Hosszú Katinkával.News--17 év után találták meg a csecsemőgyilkos anyáthttp://www.life.hu/news/20161116-mostanaig-bujkalt-a-no-aki-meggyilkolta-kislanyat.htmlVége a bujkálásnak; a gyilkos anyának sok év után most szembe kell néznie tetteivel... NewsOrigoA Class FM tulajdonosa értetlenül áll Balázsék búcsúzkodása előtthttp://www.life.hu/news/20161116-a-class-fm-tulajdonosa-nem-erti-miert-bucsuzkodnak-balazsek.htmlA Class FM tulajdonosa, John Michael McNutt Skype-on adott interjút a Morning Show körüli eseményekről. Elmondta, értetlenül áll Balázsék búcsúzkodása előtt. NewsOrigoTalálkozott fiával a Teréz körúti robbantó apja: “Nehéz volt így látni”http://www.life.hu/news/20161116-talalkozott-fiaval-a-terez-koruti-robbanto-apja-letartoztatasa-ota-eloszor.htmlLetartóztatása óta először találkozott édesapja a Teréz körúti robbantással gyanúsított fiúval. Az apja továbbra sem hiszi, hogy gyermeke követte volna el a merényletet, és elmondta, milyen volt ilyen körülmények között látni a fiát. NewsOrigoHosszú Katinka lemondásra szólította fel Gyárfás Tamásthttp://www.life.hu/news/20161115-hosszu-katinka-uszono-lemondasra-szolitotta-fel-gyarfas-tamast.htmlHosszú Katinka egy nem mindennapi Facebook-üzenetben tette közzé a Magyar Úszószövetségnek címzett nyílt levelét. Az úszónő szavait változtatás nélkül közöljük. News--Orosz tinik élőben közvetítették, hogyan lövöldöznek rendőrökrehttp://www.life.hu/news/20161115-orosz-tinik-rendorokre-lovoldoztek-majd-ongyilkosok-lettek.htmlKét 15 éves orosz iskolás élőben közvetítette, ahogy rendőrökre lövöldöznek, majd miután nem láttak más kiutat, végeztek magukkal. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.